Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τότι: "Στη Ρεάλ θα είχα κερδίσει το Champions League και τη Χρυσή Μπάλα"


Ο Φραντσέσκo Τότι έμεινε πιστός στη Ρόμα και δεν το έχει μετανιώσει.Προτάσεις είχε, με πιο θελκτική αυτή από τη Ρεάλ, λειτούργησε όμως με το συναίσθημα και αποφάσισε να μην εγκαταλείψει τη μία και μοναδική ποδοσφαιρική αγάπη του.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΤΖΑΝΤΖΑΡΑ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Ερωτηματικά προκαλεί ο "πόλεμος" του Νίκου Τζαντζαρά κατά του Ιβαν Σαββίδη, πριν καν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κάνει τις κινήσεις του όσον αφορά τις επιλογές στο θέμα προπονητή και μεταγραφών, με αφορμή, μάλιστα, το όνομα του Στέφενς.


Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

To αντίο ενός μεγάλου

Με νίκη 3-1 επί της Μπρεστ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια το "Παρκ ντε Πρενς" ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος γνώριζε την αποθέωση από τους θεατές κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στα πόδια του.


Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οι 6 χαμένοι τελικοί, το γονάτισμα και η κατάρα του Guttman...

Η Benfica έχασε τον "τελικό" στο Dragao στο 91'. Πρόκειται για αγώνα στον οποίο προηγήθηκε νωρίς 0-1 και της αρκούσε έστω η ισοπαλία για να "κλειδώσει" το πρωτάθλημα. Απόψε αναμετράται με τη Chelsea. Πρόκειται για τον τελικό UEFA. Τα φαντάσματα ξαναζωντανεύουν στο απόψε Άμστερνταμ καθώς.....................



Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Για να μη την ψάχνεις δεξιά κι αριστερά

Μπορείς να αγοράσεις κοκαΐνη στο internet; Φυσικά και μπορείς. Για την ακρίβεια μπορείς να αγοράσεις όποιο ναρκωτικό θέλεις. Θα γίνω πιο σαφής. 


Εκτός από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το βαθύ twitter, υπάρχει και το βαθύ διαδίκτυο (Deep Web). Εκεί βρίσκονται πολλά περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε κι απ' όσα μπορούν να «ψαρέψουν» οι μηχανές αναζήτησης. Ίσως να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά τα...


Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Εμφύλιος στους δημοσιογράφους του ΟΣΦΠ

11 May
Κωσταρα, στειλε σε 3-4 εφημερίδες επισκέψεις γιατί δεν μας βλέπω καλα μετά την αποψινή ξεφτίλα. Αυριο θα έχουμε έκτροπα.
πονάς ε;
 

Image will appear as a link
  1. όχι όσο ο πρώην συνάδελφος σου που έβαλες τον Χαρο να δείρει. Αλλά έτσι ησουν και ως διευθυντής,πληρωμένος κάτω απο το τραπέζι.
  2. απλήρωτοι άλλοι στην εφημερίδα και ο Καραπαπας πληρωμένος. Και στις περικοπές απέξω. Μέχρι να απολύσει για μην δεχτεί περικοπές.
  3. για καθε ενα καραπαπαρα και μαρινακη υπαρχει ΕΥΤΥΧΩΣ και ενας αγγελοπουλος.ΘΕΕ του θρυλου ευχαριστουμε
  4. μην τον ξυπνατε τον , τα βλέπει όλα τέλεια. Ο μισθουλακος να πέφτει κι όλοι να παν να γαμηθουν.
  5. Η ατάκα του εξώφυλλο στον Πρωταθλητή. Τυχαίο; Ρωτήστε τους τηλεκατευθυνόμενους έμμισθους δημοσιογράφους.


Οι 11 MVP της φετινής SuperΛίγδ

Tέλειωσε με τον τελικό Κυπέλλου-παρωδία η ποδοσφαιρική χρονιά. Τουλάχιστον για μένα, με τον αστείο θεσμό των πλέι οφ δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ δευτερόλεπτο. Αυτές είναι διαδικασίες άλλων πολύ κατώτερων αθλημάτων. Και για να στο πω κι αλλιώς; Kάνε πλέι οφ αλλά βάλε μέσα και τον πρωταθλητή, ακριβώς όπως γίνεται στο Βέλγιο ή όπως γινόταν στην Σκωτία και την Τουρκία παλιότερα. Αλλά άστο καλύτερα μωρέ μη γίνει καμιά στραβή και χάσει τα 25 τούβλα ο Βαγγέλας...


Κυριακή 12 Μαΐου 2013

This is football my friend...

Η Λέστερ έχασε πέναλτι στο 96', η Γουότφορντ έβαλε γκολ στην αντεπίθεση και πήρε την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου από την Championship, με συνέπεια οι φίλαθλοι της να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και τον Τζιαφράνκο Τζόλα να... τρελαίνεται.


Γιάχος Τριτσώνης Σπάθας...

Γελάει ο κόσμος με τον τρόπο που πήρε ο Γαύρος το κύπελλο.Ο Γιάχος και η παρέα του κλείδωσαν την νίκη.


Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Παλιά συνέντευξη Γεωργίου σε Θεοδωράκη



Η αλήθεια είναι ότι τον φαφούτη τον σιχαίνομαι σαν δημοσιογράφο. Πέρα απ' το ότι ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο, μιλάει και κρίνει τους πάντες και τα πάντα λες και πρόκειται για τον Πάπα του αθλήματος. Απ' την άλλη όμως τον γουστάρω σαν άνθρωπο και κυρίως ως έναν πολύ καλό ατακαδόρο. Αξίζει να δείτε την παραπάνω συνέντευξη του στον Θεοδωράκη και κυρίως την 3λεπτη αναφορά του στον τζόγο από το 5ο λεπτό και μετά...