Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ημέρα φαβορί

Στην σκιά των μεγάλων ντέρμπι η σημερινή μέρα. Ματς για να τα βλέπεις από τον καναπέ και όχι με το άγχος του πονταρίσματος. Στο στοιχηματικό κομμάτι περίεργη μέρα η σημερινή. 


Κυριακάτικες εκτιμήσεις αγώνων για τα κουμαρόσκυλα

Δε συνηθίζω ν' ανακατεύομαι με τα πίτουρα. Κι όπου πίτουρα το γαλλικό πρωτάθλημα, το ισπανικό, το αγγλικό κτλπ. Για την ακρίβεια πλην του ελληνικού και του ιταλικού που γνωρίζω άπταιστα, δε πολυασχολούμαι με τ' άλλα. Συνεπώς δε νομιμοποιούμαι να μιλάω για στοίχημα που αφορούν τις συγκεκριμένες λίγκες. Τώρα όμως είναι Μάρτης, τα κόζια είναι διαφορετικά. Θα δώσω 3-4 ιδέες (κυρίως γιατί νιώθω ότι έχω ρέντα τον τελευταίο καιρό), οπότε όποιος συμφωνεί ακολουθεί...


Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Εκτίμηση αγώνων 29ης Αγωνιστικής Supeλίγδ

Έξι και ξημέρωσε. Η πιο κρίσιμη αγωνιστική μέχρι την επόμενη φυσικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 αδιάφορα παιχνίδια, 3 μονομερώς ενδιαφερρόμενα, 2 σκοτωμούς κι ένα "σημαδεμένο". Πάμε λοιπόν δούμε τι έχουμε και τι δεν έχουμε κι αυτήν την αγωνιστική...


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ελεεινέ και μίζερε Αρούλη

Είμαι αγανακτισμένος και αηδιασμένος με το κλίμα που δημιουργούν τις τελευταίες εβδομάδες οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και οι αθλητικογράφοι της Θεσσαλονίκης. Αυτό που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στα αθλητικά της πόλης, είτε ραδιοφωνικά είτε ιντερνετικά δεν έχει προηγούμενο. Όλοι πελαγωμένοι από την διαφαινόμενη αποτυχία του Άρεως ψάχνουν δεξιά αριστερά για θύτες με θύμα τον Αρούλη!


Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εκτίμηση αγώνων 26ης αγωνιστικής Superleague

Eφτά αγωνιστικές για το τέλος. Δυστυχώς ο πρωταθλητής καθάρισε, μάχη θα γίνει για την 4η θέση των πλέι οφ, μακελειό στην ουρά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα ίδια. Αυτή την αγωνιστική όσοι κινδυνεύουν αγωνίζονται με αδιάφορους. Οι συνομωσίες πολλές τις οποίες και θ' αναλύσουμε. Έχει πολύ ψωμί η αγωνιστική. Γουστάρω Ελλάδα την Άνοιξη...


Ανάλυση 26ης αγωνιστικής Super League

Εξ αναβολής αγωνιστική της Super Λίγδας με αμείωτο το ενδιαφέρον για τα play off και την αποφυγή του υποβιβασμού. Για ακόμη μια χρονιά θα δούμε ομάδες ξαφνικά να μετατρέπονται σε ομαδάρες με πορείες εφάμιλλες του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, όπως γίνεται και κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια. 

Την ώρα που μιλιούνια φιλάθλων θα περιμένουν καρτερικά στα μπουθ των φανταστικών μας γηπέδων για ένα εισιτήριο από το προηγούμενο βράδυ..Συνθήματα τύπου "Ομάδα μπορντέλο την έκανες μοντέλο" θα ακούγονται από τους εκστασιασμένους χιλιάδες φιλάθλους των ομάδων που μάχονται για τον υποβιβασμό, μιας και ο υπουργός άρε την απόφαση για ματς κεκλεισμένων των θυρών. 




Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κάντον να πονέσει !

Θέλεις να το παίξεις εξυγιαντής της σάπιας αυτής λίγκας κύριε Κοντωνή; Κάνε τους να πονέσουν, κάνε τους να ματώσουν. Πάρε την πολιτική απόφαση και κλείσε την πόρτα της Ευρώπης μήπως και συμμορφωθούν αυτοί οι αλητήριοι με τις γραβάτες και τα κουστούμια. Όχι όμως για όλους και εξηγώ.








Το αμφισβητούμενο πάντα υπέρ του Ολυμπιακού

Σήμερα είμαι τρελαμένος με τα ΜΜΕ. Χτες ήμουν με Καλογερόπουλο, β' επόπτη και Περέιρα. Είναι δεδομένο πως κάθε φορά που αγωνίζεται το σωματείο που ονομάζεται Ολυμπιακός Πειραιώς η στάθμη της πίεσης μας θ' ανεβαίνει στο κόκκινο. Ευτυχώς που είμαστε σε μικρή ηλικία και προς το παρών δεν έχει αντίκτυπο στην υγεία μας.


Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κάντο όπως ο Τούρκος

Βγαίνει ο Κοντονής και λέει ότι υπάρχει η πιθανότητα να αναβληθεί κι αυτή η αγωνιστική ή αν διεξαχθεί, όλοι οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Αστεία πράματα φυσικά. Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι. Η πολιτεία δείχνει γι' ακόμα μία αγωνιστική να προστατέψει το προιόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όχι μόνο δε το προστατεύει αλλά το ξεφτιλίζει κιόλας. Πάλι θα παρατηρηθούν φαινόμενα που δε τα βλέπεις σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης παρά μόνο στο Ελλάντα.