Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΤΑΣΗΣ ΦΥΓΗΣ...


Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης την κοπανάνε προς άλλες πολιτείες. Είναι πασιφανές ότι και οι 3 ομάδες της συμπρωτεύουσας δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα βαριά συμβόλαια. Έτσι μετά τη φυγή του Κόκε, ο οποίος μεταγγράφηκε στην Ντιναμό Χιούστον, ακόμη ένας παίχτης ομάδας της Θεσσαλονίκης με υψηλό συμβόλαιο ετοιμάζεται να αποχωρήσει, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες δικιές μας, μετά το τέλος της σεζόν θα ζητήσει συνάντηση με τον Ζαγοράκη, για ν' αποφασίσουν από κοινού το μέλλον του στην ομάδα, αν και το συμβόλαιό του ΔΕΝ λήγει φέτος. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει βγάλει ήδη πωλητήριο το αυτοκίνητο του και προφανώς με τις ευλογίες της ΠΑΕ, ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Ενδιαφέρον έχουν δείξει αρκετές ομάδες του εξωτερικού, αλλά κι οι 2 μεγάλοι της Αθήνας. Ίδωμεν...

ΥΓ1: Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν από τους πρωτοστάτες του ΠΑΟΚ στην απεργία...
ΥΓ2: Είναι ένα απ' τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαια του Δικεφάλου...

1 σχόλιο:

  1. Αν ειναι αυτος που φανταζομαι κ παει εκει ΠΟΥ ΔΕΝ θελω,κλαψε με μανα κλαψε με... με πωλητηρια θα βγαλουνε την χρονια!!?Υπαρχει αλλος να καλυψει την θεση του η με τα λεφτα που θα παρουν μπορουν να βρουνε το ιδιο ισαξιο?
    ΑΝ ΟΧΙ..
    Ας δωσουν τον Μητσο!!!περισσοτερα παιρνει αυτος κ λιγοτερη παραγωγικοτητα ειχε..ακοκη κ αν σκυλιαζει κ αν παλευει η αποδοση του ειναι χαμηλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή