Σάββατο 16 Απριλίου 2011

TIΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ FBI!!!


Ασκήθηκαν διώξεις από το FBI στις 3 παρακάτω σελίδες on-line poker: pokerstars.com, absolutepoker.com, και fulltiltpoker.com και τουλάχιστον προσωρινά αναστέλλεται η λειτουργία τους. Οι ιδρυτές των παραπάνω εταιριών κατηγορούνται για ξέπλυμα χρήματος, τραπεζικές απάτες και παράνομο τζόγο. Τα ονόματα των 11 κατηγορούμενων είναι:
Isai Scheinberg, Raymond Bitar, Scott Tom, Brent Beckley, Nelson Burtnick, Paul Tate, Ryan Lang, Bradley Franzen, Ira Rubin, Chad Elie, και John Campos. Όπως αναφέρουν οι κατηγορίες, είχαν στήσει ένα οργανωμένο δίκτυο απάτης το οποίο εξαπατούσε Αμερικάνικες τράπεζες . Επίσης δωροδοκούσε συγκεκριμένα άτομα με σκοπό την παράνομη εισροή δισεκατομμυρίων. Ακόμη διέπραξαν τα αδικήματα του ξεπλύματος μαύρου χρημάτος αλλά και της τραπεζικής απάτης.

Ο FBI Assistant Director-in-Charge Janice K. Fedarcyk είπε, "Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι συναλλαγές τους με πολίτες των Η.Π.Α. και με αμερικάνικες τράπεζες ήταν παράνομες προσπάθησαν να αλλάξουν τους κανόνες. Είπαν ψέματα στις τράπεζες σχετικά με την πραγματική φύση των επιχειρήσεων τους. Επιπλέον κάποιοι από τους κατηγορούμενους βρήκαν τράπεζες οι οποίες ήταν διατεθειμένες να παραβούν τον νόμο έναντι κάποιοι ποσού. Οι κατηγορούμενοι πίστευαν ακράδαντα ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους αλλά δεν τα κατάφεραν. "

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να πληρώσουν τουλάχιστον 3 δις δολλάρια για ξέπλυμα χρήματος
. Όσοι δεν βρίσκονται στις Η.Π.Α, δηλαδή οι οι Scheinberg, Bitar, Burtnick, Tate, Tom, Beckley, Rubin, και Lang, δεν έχουν συλληφθεί αλλά ο Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης συνεργάζεται με ξένες αστυνομικές δυνάμεις και την Interpol για την σύλληψη τους.

fulltiltpoker.com
pokerstars.com

ΥΓ: Ειλικρινά δε ξέρω τι θα γίνει με τους λογαριασμούς των παιχτών της συγκεκριμένης σελίδας...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου