Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΣΟΝΙΑ . ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ ?


Η Μασονία είναι ένα μέρος του κόσμου μας που λίγοι ψάχνουν , λίγοι βρίσκουν και πολλοί λιγότεροι κατανοούν . Ωστόσο αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ευάλωτους και κατά συνέπεια ένα από τα ποιο γνωστά πιο πολυσυζητημένα και πιο μυστήρια θέματα του κόσμου μας .



Η ιστορία της Μασονίας : Οι πρώτοι Μασόνοι ιστορικά άρχισαν να "φαίνονται" στον κόσμο ιστορικά από περίπου τα τέλη του 16ου αιώνα . Οι πρώτοι Μασόνοι ήταν κάποιοι λαξευτές πέτρας . Κάτι ανάμεσα στον σημερινό γλύπτη και μαρμαρά καθώς αναλάμβαναν πολλών ειδών δουλειές . Ο Μύθος λέει πως η ιστορία τους άρχισε όταν κάποιος από τους "μαρμαράδες" πληρώθηκε με κάποια έγγραφα τα οποία (ακολουθώντας τον μύθο πάντα) είχαν κρυμένα κάποια μυστικά . Μυστικά τα οποία αν και εφόσον γινόντουσαν γνωστά στο ευρύ κοινό θα επέφεραν μια τεράστια και τρομακτική αλλαγή των πραγμάτων γύρω τους . Ο συγκεκριμένος ωστόσο κύριος λέγεται πως ίδρυσε μια μασονική στοά στην οποία μπορούσε να παρευρεθεί ο καθένας ικανός να βρει τις διασκορπισμένες πληροφορίες σε διάφορα σημεία του Λονδίνου (διότι εκεί βρέθηκαν αυτά τα έγγραφα τα οποία αγνοούμε μέχρι σήμερα , ακόμα και την ύπαρξή τους) . Ο Στόχος του συγκεκριμένου ανθρώπου του οποίου το όνομα έχει χαθεί στην ιστορία καθώς όλοι οι Μασόνοι των αποκαλούσαν απλά δάσκαλο , ήταν να αποκαλύψει την αλήθεια μονάχα στους πιο ικανούς . Μερικοί ωστόσο από τους επόμενους "Δασκάλους" έχουν γίνει στις ημέρες μας γνωστοί , καθώς ο Μασόνος ποτέ δεν κρύβει την Μασονία απλά κρύβει τα μυστικά της . Κάποιοι από αυτούς ωστόσο υπήρξαν και ορόσημα στην ιστορία της ανθρωπότητας . Όπως οι George Washington , Brumidi (γνωστός και ως ο Michelangelo της Αμερικής ), Ben franklin , Robert Fulton , Samuel Morse και μεταξύ τους πολλοί άλλοι . Πολλοί θα νομίζετε πως κάνω απλά μια ιστορική αναφορά σε Αμερικάνους , κάτι το οποίο θέλω να νομίζετε .

Αμερική , η γη της επαγγελίας : Για όσους δεν γνωρίζετε η γη της επαγγελίας ήταν το μέρος το οποίο έταξε ο Θεός στους Εβραίους για να φύγουν από την Αίγυπτο . Αυτή η ιστορία επαναλήφθηκε όταν οι πρώτοι Ισπανοί, Άγγλοι και Πορτογάλοι ξεκίνησαν για την Αμερική . Εκεί οι Ελευθεροτέκτωνες όπως αποκαλούνται οι Μασόνοι είδαν ένα μέλλον και ένα όραμα για έναν κόσμο χωρίς την επιβολή καμίας θρησκείας . Την ουτοπία της ανεξιθρησκίας αν θέλετε . Η αλήθεια είναι πως με το πέρασμα των χρόνων οι Ελευθερωτέκτωνες απέκτησαν μεγάλο πλούτο , καθώς βοηθούσαν ο ένας τον άλλο με οποιοδήποτε κόστος . Η αρχή την οποία έκαναν στην Αμερική , ήταν με την χρηματοδότηση πολλών μεγάλων έργων όπως πχ την Rotunda το Καπιτώλιο και πολλά αλλά . Με την διαφορά ότι οι ίδιοι απλά χρηματοδοτούσαν τον εαυτό τους στο να φτιάξουν τα κτήρια αυτά . Φτιάχνοντας τα κτήρια τους οι ίδιοι , μπορούσαν να απεικονίσουν και να συμβολίσουν ότι θέλανε . Το βλέπουμε αυτό σε πολλά κτήρια της πρωτεύουσας της Αμερικής τα οποία έχουν κάποια σύμβολα τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον Τεκτονισμό . Αυτά ήταν και ο βασικός τους σκοπός , να κάνουν τους ποιο ικανούς να πλησιάσουν κοντά τους και να τους συμπεριλάβουν στο τάγμα τους , δείχνοντας τους τον δρόμο μέσω πολυσύχναστων κτηρίων .

Η Ιεραρχία : Το τάγμα των Μασόνων έχει 33 βαθμίδες οι οποίες μπορούμε να τις φανταστούμε σαν κύκλους μέσα σε κύκλους . Ο κάθε ένας από αυτούς τους κύκλους πρέπει να κλείσει και για να περάσεις στον επόμενο . Οι "νέοι" οι οποίοι περιπλανιόνταν έχοντας την ελπίδα να βρουν κάποιον Τέκτονα ώστε να τους μύησή στα μυστικά , ήταν άπειροι και οι περισσότεροι από αυτούς παρέμεναν στο πρώτο επίπεδό για πολύ καιρό καθώς έπρεπε να βρουν από μόνοι τους το τι θα κάνουν για να περάσουν στον επόμενο κύκλο . Υπήρχαν ωστόσο και εξαιρέσεις . Όταν οι άνθρωποι του 33 κύκλου έβλεπαν την εξυπνάδα και την θέληση για μεταλαμπάδευση των γνώσεων κάποιον ανθρώπων , τους έστελναν ένα μήνυμα το οποίο έπρεπε να αποκρυπτογραφήσουν για να εισέλθουν στον Μασονικό κύκλο . Σύνηθες ήταν η αποστολή του "Χεριού των Μυστηρίων" , Ένα χέρι το οποίο όποιος το λάμβανε και εισέρχονταν στην Στοά έμπαινε στην 30 βαθμίδα . Γνωστό έχει γίνει πως ο Alexander Graham Bell ήταν από τους ανθρώπους που τους απεστάλη το συγκεκριμένο χέρι . Το οποίο όπως λένε οι φήμες , ήταν ένα ανθρώπινο χέρι φτιαγμένο συνήθως από πέτρα στου οποίου τις άκρες των δαχτύλων υπήρχαν 5 μικρά "ΤΑΤΟΟ" τα οποία ήταν , Μια κορώνα , ένα αστέρι , ένας ήλιος , μια καμπάνα και ένα κλειδί . Ο συμβολισμός του κάθε σήματος παραμένει άγνωστος μέχρι σήμερα .

Το όνειρο : Το όνειρο της Μασονίας για κάποιους είναι τα χρήματα , αυτοί οι κάποιοι συνήθως παραμένουν στις χαμηλότερες βαθμίδες της ιεραρχίας . Το όνειρο κάποιον άλλων ωστόσο είναι πιο Ουτοπικό . Η Ουτοπία του Μασόνου είναι πως όλος ο κόσμος κάποια μέρα θα μάθει να διαχειρίζεται πλήρως των εγκέφαλο του και μόνο τότε θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά των Μασόνων . Κάποιοι ωστόσο από αυτούς επιμένουν πως αυτό δεν πρέπει ποτέ να γίνει , διότι αυτή η γνώση είναι κάτι το οποίο πρέπει να παραμείνει κρυφό από ανθρώπους που δεν θα το διαχειριστούν σωστά .

Νοητική Φυσική : Ένας τομέας της Μασονίας αφορά και την Νοητική φυσική . Είναι ο τομέας ο οποίος πιστεύετε πως αποκαλύπτετε μόνο στα υψηλόβαθμα στελέχη του τάγματος (σε όλο του το μεγαλείο) διότι διδάσκει πλήρως την χρήση του εγκέφαλου . Πειράματα τα οποία λέγονται πως γίνονται είναι πολλά . Για να δώσω ωστόσο ένα παράδειγμα θα πω ένα απλό μικρό πείραμα το όποιο είναι το πιο διαδεδομένο . Έχοντας ρίξει ένα ποτήρι νερό σε μια επιφάνεια , λέγετε πως αυτό θα πάρει κάποια σχήματα και θα παγώσει με ανόμια σχεδία και έχοντας τραχιά επιφάνεια . Ωστόσο με την Νοητική φυσική λέγετε πως αν την ώρα που παγώνει το νερό , στείλουμε κάποια εγκεφαλικά μηνύματα στο νερό τα οποία μας προσφέρουν , ευφορία και αγάπη συνήθως , το νερό θα πάρει σχήματα λεία και πολλές φορές τα επιθυμητά σχήματα του εγκέφαλου μας . Αυτό δηλαδή που θέλουμε να δούμε να γίνετε από το νερό .

Η θρησκεία : Οι Μασόνοι δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη θρησκεία ούτε και γνωρίζουμε κάτι γύρω από το τι πιστεύουν οι περισσότεροι από αυτούς . Αυτό το οποίο μετράει ωστόσο είναι πως ο κάθε Μασόνος έχει το δικαίωμα να πιστεύει σε οτιδήποτε θέλει , απλά , περί των συζητήσεων ανάμεσα τους και γενικά συζητήσεων δεν τους επιτρέπετε να μιλούν για θρησκεία . Ο Λόγος ίσως είναι πως το μέρος των Ουτοπιστών Μασόνων είναι στην πλειοψηφία τους θεοσεβούμενοι απλά όχι Χριστιανοί , Σατανιστές , Προτεστάντες και τα λοιπά . Η Θρησκεία τους πιστεύετε πως αποτελεί δικαίωμα του κάθε Μασόνου να παραμένει κρυφή και να μην γίνετε γνωστή στους ευρύτερους κύκλους . Ωστόσο υπάρχουν και οι μελετητές οι οποίοι λένε , λόγο των πολλών συμβόλων τους και γενικά σημεία αναφοράς τους , πως οι Μασόνοι έχουν και ένα μέρος αρχαιολατριών , οι οποίοι πιστεύουν σε κάποιες νεκρές θρησκείες .

Η Προσευχή : Οι Μασόνοι δεν έχουν κάποιο είδος προσευχής το οποίο να τους κάνει ξεχωριστούς ανάμεσα σε κάποια είδη θρησκειών . Ωστόσο υπάρχει μια τελετή η οποία πρέπει να τηρείτε από κάθε Μασόνο , οι οποία τον θέλει να κάνει ένα είδος διαλογισμού , σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο , ο οποίος αποκαλείτε "Κάμαρα της Αντανάκλασης" . Ο χώρος αυτός περιέχει . Ένα μικρό βάζο με αλάτι στα δεξιά , ένα άλλο μικρό βάζο με θειάφι στα αριστερά , ένα λευκό χαρτί , δυο κόκαλα από περικνημίδες ανθρώπου ένα κρανίο ανθρώπου (τοποθετημένα ακριβώς όπως τις πειρατικές σημαίες) και ένα κερί . Επίσης συνηθίζεται στους τοίχους να αναγράφετε η λέξη V.I.T.R.I.O.L οι οποία μας παραπέμπει στο βιτριόλι , αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο . Η Λέξη αυτή είναι ένα ακρώνυμο της φράσης "Visita Interiora Terrae , Rectificando Invenies occultum Lapidem" . Σε μια ελεύθερη μετάφραση έχει ως εξής "Επισκεφθείτε το εσωτερικό της γης και από την διόρθωση θα βρείτε την κρυμμένη πέτρα" . Η λέξη διόρθωση λέγετε πως χρησιμοποιήτε για την ψυχική διόρθωση . Το εσωτερικό της γης διότι συνήθως αυτή η "Κάμαρα" βρίσκετε σε κάποιο υπόγειο . Η κριμένη πέτρα ωστόσο παραμένει άγνωστο σημείο , απλώς κάποιοι ισχυρίζονται πως μιλάει για ένα μυστικό των Μασόνων .

Περί χρημάτων : Όπως ανέφερα και πριν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να βγάλουν χρήματα από την είσοδο τους στην Στοά . Όλοι αυτοί παραμένουν ωστόσο στις χαμηλές βαθμίδες και δεν φτάνουν στα ανώτερα επίπεδα τα οποία λέγετε πως έχουν πολλά μυστικά . Οι άνθρωποι οι οποίοι φτάνουν στα ψηλότερα επίπεδα έχουν ένα καλό . Για να ολοκληρωθούν οι 2 τελευταίοι κύκλοι πρέπει ο Μασόνος να δείξει καλοσύνη για των συνάνθρωπο του . Για αυτόν τον λόγo οι περισσότεροι Μασόνοι υψηλού επιπέδου είναι πλούσιοι και παραπλανάται ο κόσμος . Ωστόσο οι άνθρωποι αυτοί πραγματοποιούν τεράστιες δωρεές σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα για να αποκτήσουν την υπέρτατη γνώση όπως λέγετε .

Περί συνωμοσιών : Ο Μασονικός χώρος έχει στοχοποιηθεί άπειρες φορές λόγο της ιδιαιτερότητας του να μην απαντά . Έχετε ακούσει ποτέ Μασόνο να απαντάει σε συκοφαντίες ; Εγώ προσωπικά όχι και αυτό το κρατάω πάντα στην άκρη του μυαλού μου . Οι άνθρωποι αυτοί ποτέ δεν απαντούν σε οποιοδήποτε σχόλιο γίνετε εναντίων τους και για αυτόν τον λόγο έχουν αποτελέσει τον εύκολο στόχο καθενός ο οποίος θέλει κάπου να στρέψει τα πυρά του .

Υ.Γ 1 ): Για να προλάβω τους έξυπνους που θα με χαρακτηρίσουν Μασόνο ένα έχω να πω . Οι γιατροί που εξετάζουν τον καρκίνο δεν σημαίνει πως τον έχουν οι ίδιοι .

Υ.Γ 2 ): Για οποιονδήποτε θέλει μια σοβαρή απάντηση , παρακαλώ να μου κάνει σοβαρές ερωτήσεις . Ξέρω και εγώ να χλευάζω και να ειρωνεύομαι και θα χρησιμοποιήσω αυτά τα όπλα μου σε οποιονδήποτε επιτήδειο .

Υ.Γ 3 ): Για οποίον θέλει πληροφορίες για την άντληση των στοιχείων μπορεί απλά να με ενημερώσει και να μου δώσει κάποιο e-mail για να του στείλω τους τίτλους της βιβλιογραφίας .

Ειλικρινά δικός σας για οποιαδήποτε ερώτηση .
Siciliano.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου