Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στημένη η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ;

Είναι κάτι που ψιθυρίζεται καιρό τώρα σε διάφορα φόρουμ, όμως το θέμα το έβγαλε επίσημα στην δημοσιότητα
η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.

 Για όσους δεν ξέρουν, το...
έχει το στόρι. Στο βήμα καλείται η παλιά δόξα της Μπάγερν και νυν σύμβουλος του προέδρου της Πάουλ Μπράιτνερ, ο οποίος κατά σύμπτωση είναι και πρεσβευτής του 60ου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που επίσης κατά σύμπτωση θα γίνει φέτος στο Μόναχο.

Πρώτα βγαίνει το όνομα της Βασιλείας. Η ιδανική κλήρωση για την Μπάγερν. Στην γυάλα μπαίνουν τα τέσσερα μπαλάκια για να προκύψει ο αντίπαλος της ελβετικής ομάδας:

«Κοιτάξτε πως παρακολουθεί τα μπαλάκια σαν γεράκι. Μπορείτε να δείτε τον άλλο άνδρα πως ανακατεύει τα μπαλάκια, αλλά το βλέμμα του Μπράιτνερ είναι καρφωμένο.

Και ξαφνικά με μία απότομη κίνηση αρπάζει ένα και ανακοινώνει το όνομα. Είναι η Μπάγερν», λέει ο Γερμανός (παρακαλώ) Ράφαελ Χόνιγκσταϊν ο οποίος είναι ο ειδικός συνεργάτης της αγγλικής εφημερίδας Guardian στην Γερμανία.

Η αγγλική εφημερίδα μελέτησε το βίντεο της κλήρωσης πριν βγάλει το θέμα, όμως η ΟΥΕΦΑ δεν έχει κάνει την παραμικρή έρευνα, αφού προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημα καταγγελία:

«Ελπίζω η ΟΥΕΦΑ να αποδειχθεί εξυπνότερη στον επόμενο γύρο, αν η Μπάγερν είναι στην επόμενη κλήρωση και να βάλει κάποιον άλλο πιο… ουδέτερο να κάνει την κλήρωση της από τον Μπράιτνερ», καταλήγει ο Χόινινγκσταϊν.

Ήταν ή όχι στημένη η κλήρωση στην Νιόν; Έγιναν ή δεν έγιναν περίεργα πράγματα; Ιδού το βίντεο για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του με την περίεργη συμπεριφορά του Μπράιτνερ…

Δείτε το από το 2:55 όπου βγαίνει η Βασιλεία! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου