Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών τη νύχτα σε Εύοσμο, Παπαναστασίου και Ιπποκράτειο!

Σε πεδίο μάχης μεταξύ οπαδών μετατράπησαν χτες πολλά σημεία της πόλης. Όλα ξεκίνησαν απο τον Εύοσμο γύρω στις 11  το βράδυ,
όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο φίλων του Άρη, στη συμβολή των οδών...
Κραολή- Δημητρίου και Μ. Αλεξάνδρο.Στη συνέχεια, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν, στην περιοχή Χαριλάου και συγκεκριμένα στην οδό Παπαναστασίου. Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις τον σύνδεσμο των Ιερολοχιτών, όπου βρίσκονταν αρκετοί οπαδοί του Άρη. Οι δυο πλευρές συνεπλάκησαν στη μέση του δρόμου, με τα επεισόδια να λαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση απο αυτά στον Σύνδεσμο του Ευόσμου.
Απο τη σύρραξη τραυματίστηκαν οπαδοί και των δυο ομάδων, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκεί οργανώθηκε και η τρίτη οπαδική μάχη . Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδός του Δικεφάλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι , φώναξε έξω απο το νοσοκομείο περίπου 20 φίλους του, οι οποίοι τον περίμεναν στην οδό Εγνατία. Στην είσοδο του νοσοκομείου βρίσκονταν πάνω σε μηχανάκια και λιγοστοί οπαδοί του Άρη, οι οποίοι συνόδευσαν οπαδό της ομάδας τους που είχε τραυματιστεί.  Μολις ο οπαδός του ΠΑΟΚ βγήκε απο το Ιπποκρτάειο με επιδέσμους στο κεφάλι, οργανώθηκε νέα επίθεση. Τα 20 άτομα επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα στους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι επιτιθέμενεοι άναψαν ακόμη και πυρσούς και αφού ξυλοκόπησαν άγρια τους φιλάθλους του Άρη, εξαφανίστηκαν. Ο πιο σοβαρά τραυματισμένος οπαδός του Άρη επέστρεψε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός ισχυρίστηκε οτι είναι πακετάς και οτι δέχτηκε επίθεση απο ληστές. Αστυνομικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πάγια τακτική, για μια οπαδική ομερτά, σύμφωνα με την οποία οι οπαδοί κρατούν έξω απο τις διαφορές τους την αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου