Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κουμάρι για σήμερα .

Τέσσερις επιλογές για σήμερα από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ, Σαμπιονά, Καμπιονάτο καθώς και κύπελλο Ισπανίας.
Πρώτη επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ είναι η επιστροφή στις νίκες για την Νιουκάστλ που υποδέχεται την Μπρόμιτς. Έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, η Νιουκάστλ ψάχνει την ανάκαμψη, κάτι που δεν κατάφερε το Σάββατο κόντρα στην Σουόνσι (0-0 εντός). Η διαφορά με το τωρινό παιχνίδι είναι ότι η Σουόνσι είναι ομάδα συμπαγής με αποκλειστικό στόχο στα εκτός, την ισοπαλία σε αντίθεση με την Μπρόμιτς που παίζει πιο ανοιχτά. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα ευνοήσει την γρήγορη ανάπτυξη των «ανθρακωρύχων» που παρά τα όποια προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζουν έχουν τον πρώτο λόγο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Μπρόμιτς στα οχτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ.
Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, κρατάω τον άσο της Σοσό που υποδέχεται την Αζαξιό στο Σαμπιονά. Καλύτερο πρόσωπο εντός έδρας δείχνει η Σοσό, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων κόντρα σε μια Αζαξιό που προέρχεται από την δεύτερη μόλις νίκη στο πρωτάθλημα ενώ εκτός έδρας παραμένει χωρίς νίκη σε εννιά εξορμήσεις.
Στο Καμπιονάτο, η Ρόμα έχει την ευκαιρία να πετύχει δεύτερη σερί νίκη εκτός έδρας, έχοντας και ψυχολογία μετά το 3-1 με το οποίο επικράτησε στο «Σάο Πάολο» επί της Νάπολι, κόντρα σε μια Μπολόνια που μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία.
Τέλος, στο κύπελλο Ισπανίας, η Μάλαγα υποδέχεται σε επαναληπτικό την Χετάφε και είναι σαφέστατα το φαβορί για πρόκριση μετά την νίκη με 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς. Η Χετάφε αναγκαστικά θα «ανοιχτεί» για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, κάτι που θα κάνει όμως περισσότερο επικίνδυνη την Μάλαγα, έχοντας μπροστά της, κενούς χώρους που μπορεί να εκμεταλλευτεί και να περάσει πανηγυρικά με δυο νίκες στην επόμενη φάση του θεσμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου