Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

NBA here it starts!!!!

Λιγότερο από μία μέρα μένει μέχρι την επίσημη έναρξη του ΝΒΑ. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα έχουμε 5 αγώνες, οι οποίοι θα είναι αρκετά εντυπωσιακοί. Ας ρίξουμε μία ματιά στους αγώνες, έναν προς έναν, μήπως και βγάλουμε κανένα σημείο..



New Yourk Knicks - Boston Celtics
Οι Knicks κατά την γνώμη μου κάναν την πιο σημαντική κίνηση της χρονιάς αφού κατάφεραν και απέσπασαν την υπογραφή του Tyson Chandler και μαζί με τους Stoudemire και Anthony δημιουργούν μία από πιο δυνατές front line. Μειονεκτήματα; Το ότι έπρεπε να φύγει ο Billups για να υπογράψουν τον Chandler και χάσανε όχι μόνο ένα πολύ καλό guard αλλά και έναν εξαιρετικό σουτέρ. Η αντικατάσταση του από τον Bibby δεν μου γεμίζει το μάτι.
Η πιο ηχηρή κίνηση των Celtics ήταν η ανταλλαγή του Davis με τον Bass. Κατά τα άλλα ο βασικός κορμός τους παραμένει ίδιος και κινήθηκαν σε παίχτες που θα ξεκουράσουν τους βασικούς σταρ.
Το ματς το βλέπω να το κερδίζουν οι Celtics. Οι Knicks θα κάνουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον αλλά για την ώρα η εμπειρία και η ομοιογένεια των Celtics συν το ότι η μικρή περίοδος που είχαν οι ομάδες για προετοιμασία μου φαίνεται αρκετή για να κερδίσει η ομάδα της Βοστόνης. Οι Celtics θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον αρχηγό τους για να δουν αν θα παίξει, αλλά κάτι μου λέει πως θα ξεκινήσει. Πολύ καλό μου φαίνεται και το under 198.5 


Dalla Mavericks - Miami Heat
Επανάληψη της περσινής σειράς των τελικών θα έχουμε στο δεύτερο παιχνίδι της έναρξης της σεζόν. Οι Heat που θα βλέπουν τους Mavericks να σηκώνουν το banner των πρωταθλητών, θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την περσινή τους ήττα και να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές και τις υπόλοιπες ομάδες ότι φέτος είναι η χρονιά τους. Συν ότι οι Macericks χάσανε και αρκετούς από τους παίχτες τους και δεν κατάφεραν να τους καλύψουν όλους. Heat και μην σας πω παίξτε τους από τώρα πρωταθλητές.


Los Angeles Lakers - Chicago Bulls
Ακόμα ένα τεράστιο ματς. Δυστυχώς για τους Lakers δεν τους  έκατσε η μεταγραφή του Paul. Από την άλλη οι Bulls έκαναν κίνηση ματ με την απόκτηση του Hamilton. Και εδώ θα προτιμήσω το δεύτερο μου φαβορί για τον τίτλο, που δεν είναι άλλο από του Bulls. 

Oklahoma City Thunders - Orlando Magic
Δεν είναι και πολύ εύκολο το ματς αυτό. Θα βρεθούν αντιμέτωπες η καλύτερη επίθεση με την καλύτερη άμυνα. Δύσκολο το ματς.Θα πάω με την καλύτερη επίθεση και το ένα από το φαβορί της Δύσης.Thunders.


Golden State Warriors - Los Angeles Clippers
Το μόνο που μπορώ να πω με ευκολία ότι θα είναι ένα θεαματικό παιχνίδι. Από την μία οι θεαματική και ανανεωμένοι Clippers και από την άλλη οι τρομεροί shooter των Warriors. Αν έπρεπε να διαλέξω μία ομάδα θα ήταν οι Clippers, ίσως και ένα όβερ 200.


Άντε και καλή σεζόν να έχουμε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου