Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Βρε άι στο…διάλογο!


Πλέον ο Μέσι δεν…
χέρι άκρας υγείας.

Όταν ο Πέπε ρωτήθηκε γιατί πάτησε το χέρι του Μέσι απορώ πως δεν απάντησε, τι  να’ κανα ρε σεις; Να ζητούσα το χέρι του σε γάμο, του το πάτησα ρε παιδιά…

Πλέον ο Μέσι δεν μπορεί να πληρωθεί. Αφού όλα τα λεφτά τα έπαιρνε στο… χέρι!

Πληροφορίες ότι μετά από αυτό που έκανε ο Πέπε, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα βάζει χέρι σε όποιον τον αποκαλεί… Πέπε Γκουαρντιόλα ελέγχονται.

Ο Πέπε, με όνομα που θυμίζει φίλη της Πάττυ, ή τη χαμένη ανεψιά της Όλιβ του Ποπάυ, πάτησε χέρι και τώρα απλά θα πάρει… πόδι.

Ο Πέπε έψαχνε μετά το τέλος του ματς τον Μέσι να του δώσει το χέρι. Το χέρι του πίσω…

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στον κόσμο ανησυχούν πως θα μπορεί να προσφέρει πλέον θέαμα ο Μέσι, γιατί ως τώρα το έκανε… απλόχερα!

Κατά τ’ άλλα, στα Εμιράτα δίνουν για τον Γιέστε 1,8 για 4 μήνες! Σας το λέμε κελεμπίες, ότι θα καταρΓιέστε την ώρα και τη στιγμή που τα δώσατε.

Προφανώς τους τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια κι ας μην έχουν τέτοια οι κελεμπίες…

Φεύγουν ένας ένας και οι παίκτες της ΑΕΚ. Στην εποχή Αδαμίδη κοντά 30 παίκτες έχουν φύγει ως ελεύθεροι. Σταύρος ο… ελευθερωτής!

Ο Αδαμίδης αντιδρά στο… κύμα φυγής. Προμηθεύτηκε μαγιό βερμούδα και σανίδα σερφ. Σανίδα σωτηρίας, δεν υπάρχει.

Έχει κανείς να πει την παραμικρή κατηγορία για αυτήν τη διοίκηση της ΑΕΚ; Η μόνη κατηγορία είναι η… Β’ κατηγορία στην οποία ψάχνουν νέο Α.Φ.Μ.!

Φεύγει και ο Καράμπελας. Οι υπόλοιποι παίκτες που μένουν και περιμένουν να εξοφληθούν, αυτά του Καράμπελα θα πάρουν.   Τα… λεφτά που γλιτώνει η ΑΕΚ από το συμβόλαιό του εννοώ,  αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε…
Βγήκε και ο Τροχανάς και πρότεινε μια λύση με επιστολή σε τέτοια ελληνικά που πρέπει να είσαι όχι απλά μορφωμένος, αλλά παραμορφωμένος. Θα μου πείτε δεν παραμορφώθηκε η φυσιογνωμία της ΑΕΚ με όσα έχουν γίνει;

Πολλούς παραξένεψε που ο Τροχανάς έγραψε 5000 λέξεις! Μα ήθελε να είναι ασορτί με τα ταμεία της ΑΕΚ, αφού τα πολλά λόγια, είναι… φτώχεια!

Στον αντίποδα η Ξάνθη. Που έβγαλε γραπτή ανακοίνωση τεσσάρων λέξεων: «Η σιωπή των αμνών».  Στους ακρίτες, είτε  υπομονή δεν έχουν πλέον ή… μελάνι στον εκτυπωτή!

Αμ, ο γεωπόνος των Ζωσιμάδων, που είπε ότι στο ματς με τον Παναθηναϊκό αυτό το άσπρο σκληρό πράγμα πάνω στο οποίο γλιστρούσαν οι παίκτες δεν ήταν πάγος, αλλά πάχνη; Σιγά μην ήταν και … άχνη. Μια μπουγάτσα με… κάταγμα παρακαλώ!

Ο Γόντικας έστειλε γράμμα προς τους μετόχους και λίγο πολύ,  είπε στον κάθε μέτοχο για την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ, γράμμα τα με κεφαλαία γράμματα!

Εντωμεταξύ η μόνη ιταλική ομάδα που δε θέλει τον Λέτο είναι η Πίζα. Αρχικά και η Πίζα τον ήθελε βέβαια, αλλά ο πρόεδρος της στις διαπραγματεύσεις για να τιμήσει τον πύργο σύμβολο της πόλης…στράβωσε!

Ο πρόεδρος της Πίζα δήλωσε: Θέλαμε η μεταγραφή να ταιριάζει στην Πίζα και ο παίκτης μέχρι το τέλος των διαπραγματεύσεων να μην έχει κλείσει, αλλά… κλίση!
Γι’ αυτό το προηγούμενο βράδυ οι τοπικές εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λέτο… γέρνει προς το μέρος της Πίζα!

Κάποιοι μπούκαραν στο σπίτι του Σαλπιγγίδη για να το κλέψουν. Δεν ντράπηκαν να κλέψουν τον «συνάδελφο»; Αφού και ο Σάλπι μέσα στο γήπεδο, μπουκαδόρος είναι και… κλέβει και την παράσταση!

Πάντως οι ληστές δεν βρήκαν τίποτε μέσα στο σπίτι του Σάλπι. Όντως είναι πολύ καιρό απλήρωτος από την ομάδα!

Τέλος η κυβέρνηση και η Τρόικα ξαναρχίζουν διάλογο για νέες θυσίες. Βρε, άι στο… διάλογο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου