Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το ρεσιτάλ του Κάκου


Ο Τάσος Κάκος έβαλε το χεράκι για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ φρόντισε και για τον ΟΦΗ...
Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε και σκότωσε το θεριό του Εργοτέλη αλλά για να το
καταφέρει αυτό χρειάστηκε τη βοήθεια του Τάσου Κάκου.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο 28 ο Μαρκάνο μπερδεύει το ποδόσφαιρο με την ελληνορωμαϊκή πάλη και κατεδάφισε εντός περιοχής τον Μπούντιμιρ. Ο διαιτητής όμως από την Κέρκυρα δεν είδε τίποτα. Σαν να μην έφτανε αυτό, αφού είδε ότι οι "Γελάκτικός" του Πειραιά δεν κατάφερναν να πάρουν τη νίκη έβαλε το χεράκι του.
Πρώτα απέβαλε τον Χίμπλιγκερ με μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια για να είναι σίγουρος έστειλε στα αποδυτήρια και τον Μπουχαλάκη αφήνοντας τον Εργοτέλη με 9 παίκτες. Όλα αυτά ενώ όλο το γήπεδο τον έβριζε στο πρώτο ημίχρονο και ο κυρ Σάββας τους ζητούσε να σταματήσουν.
Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι η αντίδραση του Γιώργου Δούρου σε όσα έγιναν και ποια θα είναι η απόφασή του για τη διαιτησία του Κάκου.
Έφτιαξε και τον ΟΦΗ
Βέβαια, τα καλά του Κάκου δεν σταματούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χίμπλιγκερ και Μπουχαλάκης δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη αγωνιστική... Ποια είναι αυτή; Μα το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ.
Έτσι, οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο αγώνα και όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάρολ στον Ολυμπιακό... Είναι τυχαία όλα αυτά;
Υ.Γ Στο πρώτο πίστεψα πως έπαιζες 50αρίσια κασιδιάρι .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου