Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης!

Έπειτα από όλα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο και τις έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, υποβάλλοντας...
την παραίτησή του!

Όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο, με μια μερίδα οπαδών να τον αποδοκιμάζει έντονα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τον ποτήρι για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν πως αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το σύλλογο.

Ο Ζαγοράκης φέρεται να είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου, από το βράδυ της Τετάρτης, όταν σε επικοινωνία του με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να παραιτηθεί. Ο Θανάσης Κατσαρής, προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, ωστόσο ο «Ζαγόρ» ήταν αποφασισμένος να υποβάλλει την παραίτηση, κάτι που έκανε την Πέμπτη.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλωστε, ο οποίος την Τετάρτη αποχώρησε από την Τούμπα πριν τη λήξη του παιχνιδιού, έλεγε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του πως: «Δεν πάει άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω έτσι. Εγώ ήρθα για να ενώσω και όχι να διχάσω»!

Μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη βέβαια, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο κι άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τη στιγμή που μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα αποφασίσει να πράξει ο Ζήσης Βρύζας. Ο αντιπρόεδρος του δικεφάλου του βορρά, είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα πως αν αποχωρήσει ο Ζαγοράκης θα φύγει κι αυτός μαζί του, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή, θεωρείται από πολλούς ο καταλληλότερος ώστε να αναλάβει την προεδρία, δεδομένου πως έχει πλήρη επίγνωση των όσων συμβαίνουν στην ομάδα, τόσο στα αγωνιστικά όσα και στα οικονομικά.

sportculture.gr


3 σχόλια: