Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Μεταγραφή; Αλλοιώνει το μπάτζετ ρε φίλε…


Μεταγραφή; Αλλοιώνει το μπάτζετ ρε φίλε… Όλοι ήταν αγνώριστοι στη συνάντηση. Ο Βούρος με μούσια, ο Ντέμης με παραπάνω τατουάζ, ο Τροχανάς με άσπρα μαλλιά. Μόνο ένα πράγμα έχει μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο: Η προκάτ χωρίστρα του Ντούσαν.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, έκανε το γνωστό κούμπωμα Ντούσαν ή αλλιώς το κούμπωμα της πεταλούδας, (κούμπωμα του κουμπιού στο σακάκι, με τους αγκώνες πολύ ψηλά) κάποια μποφόρ, νόμισαν τα καημένα ότι θα φυσήξουν και θα ανησυχήσουν έστω και λίγο τη χωρίστρα-μύθο. Μάταια, φυσικά.
Ο Ντούσαν αγέρωχος προχώρησε και οι αέρηδες αποσύρθηκαν ταπεινωμένοι αποφασίζοντας να βοηθούν πλέον παιδάκια στο φύσημα των κεριών σε πάρτι γενεθλίων!
Οι πέτρες που έχουν πέσει κατά καιρούς μπορούν να χτίσουν κάτι νέο στην ΑΕΚ. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Το θεμέλιο λίθο.
Άσχετο: Την πέτρα καλύτερα να την έχεις στο παρμπρίζ ή στη βιτρίνα, παρά στα νεφρά!
Ο Τοτσέ μπορεί να είναι αργός αλλά είναι πολύτιμος. Ακριβώς όπως το… αργό πετρέλαιο!
Γύρω στις 7 παρά, το βράδυ της Κυριακής, διακόπηκε το πρόγραμμα σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος ήταν και πάλι ο Τοτσέ που στην πάσα του Κουίνσι, από ένα μέτρο γκρέμισε όλες τις κεραίες, στέλνοντας με δύναμη την μπάλα στον Χορτιάτη!
Φήμες ότι έκανε παρέμβαση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαψεύδονται, αλλά όταν ρώτησε ποιος σούταρε και του είπαν ο
Τοτσέ, ο Μπουτάρης είπε «α, καλά κρασιά»!
Ο Καρνέζης δεν τρώει με τίποτα γκολ. Να φανταστείτε δεν  διαβάζει την αυτοβιογραφία του Ντε Γκολ, αλλά την… αποκρούει!
Ο Εργοτέλης στο ματς με τον Ολυμπιακό, τελείωσε με 9 παίκτες. Ναι, άλλα άρχισε με 11. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Θα προτιμούσε μήπως να αρχίσει με 9 και γύρω στο 80 να του έλεγαν τώρα παίξε με 11; Άντε μπράβο, γιατί δεν την μπορώ την αχαριστία.
Τι είναι χειρότερο; Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που δεν έκαναν μεταγραφές επειδή δεν μπορούσαν; Ή ο Ολυμπιακός που ενώ μπορούσε, δεν έκανε;
Μεταγραφή; Αλλοιώνει το μπάτζετ ρε φίλε…
Α, ξέχασα. Πήραν τον Κάρολ. Ό, τι πιο κοντινό βρήκαν στον Νικοπολίδη. Στην ηλικία…
Στον Ολυμπιακό δε φοβούνται για την απόδοση του Κάρολ και λένε με βεβαιότητα: «Αυτός, δε θα είναι σαν τον Κοστάντσο. Τουλάχιστον θα πέφτει» Σωστά εξάλλου ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από χέ..ιμο!
Και μάλλον για πέσιμο το βλέπω. Το χέ..ιμο, πολύ δύσκολο, γιατί με ματς στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο +5, έχουν σφίξει οι κώ..οι!
Μπαμπά τι είναι μνημόνιο; Σκάσε και… ξεχρέωνε!
Ο Γεωργιάδης, όχι η ρετσίνα, έβαλε ένα υπέροχο γκολ. Ενώ όλοι κρέμονται από τα χείλη του Τροχανά και των υπολοίπων για να δουν τι θα γίνει με τα λεφτά τους, ο Γεωργιάδης κρέμασε τον Αραμπατζή.
Ο Μανωλάς έκανε με το μαρκάρισμά του πάνω στον Φωτάκη, πράξη το παλιό σουξέ του Χριστοδουλόπουλου με μια ελαφρά παραλλαγή βεβαίως βεβαίως: «Και κοίτα τα σημάδια και κοίτα τα σημάδια που ’μείναν στο καλάμι απ’ τα δικά σου… χάδια»!
Μην κατηγορείτε τον Μανωλά που έριξε την σκαριά Φωτάκη. Αφού η μεταγραφή του στην Έβερτον είναι στα… σκαριά.
Συγγνώμη, αλλά βλέποντας το κοντινό πλάνο του  «ομορφάντρα» Λάζαρ, δυσκολεύομαι αφάνταστα να πω ότι ο Ρουμάνος έδειξε το καλό του αγωνιστικό του… πρόσωπο!
Ο Λυμπερόπουλος, άσχετα αν την έστειλε στο δοκάρι, πήγε να βάλει γκολ με το χέρι. Α, γι’ αυτό… χέρι της εκτίμησης όλων των φιλάθλων.
Ο Αναστασιάδης είπε ότι η Παναγιά γύρισε τα κουμπιά και όλα είναι καλά. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είναι…  ΠΑ(ναγιά)Σ  Γιάννινα! 
Τόσα χρόνια παίρναμε το δώρο. Τώρα θα μας το κόψουν. Είναι το λεγόμενο δώρο-άδωρο.
Καλοριφέρ; Αλλοιώνει το χειμώνα ρε φίλε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου