Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Σοφέ Νικολακόπουλε, γατόνι είσαι

Άρθρο του Κ. Νικολακόπυλου στο sport-fm.gr

  • Δεν λέω ότι σώνει και καλά γίνεται επί τούτου, αλλά ρε αδελφέ μοιάζει με fair play αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με το παιχνίδι Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός. Fair play από πλευράς του Παναιτωλικού για τις απουσίες του Παναθηναϊκού!

  •  Για κάθε παίκτη που λείπει από τον Παναθηναϊκό, κάτι γίνεται και λείπει κι ένας παίκτης του Παναιτωλικού! Τυχαίο ρε παιδί μου, αλλά σε βαθμό εκνευριστικό.

  •   Κι εντάξει με το πρώτο «ζευγάρι». Είχε δηλώσει ο ΠΑΟ (άλλο πάλι και τούτο-λες και το είχαν τόσο σίγουρο το παιχνίδι!) να εκτίσει ο Λέτο σε αυτό το ματς την ποινή της μίας αγωνιστικής του, ενώ έπαθε σοβαρή ζημιά τραυματισμού ο βασικός δεξιός μπακ του Αγρινίου, ο Κουτουμάνος. Συγκυρία είναι αυτό.

  •  Μετά, όμως, τραυματίζονται από τον Παναθηναϊκό ο Κουίνσι με τον Ρούντολφ και ξαφνικά βλέπεις ότι βγαίνουν εκτός μάχης και οι δύο καλύτεροι επιθετικογενείς παίκτες του Παναιτωλικού, ο αρχηγός Θεοδωρίδης κι ο Χαριστέας!!! Ο Θεοδωρίδης, πρώην παίκτης του ΠΑΟ, χτύπησε λέει σε ένα… φιλικό με το Μεσολόγγι. Και σκέφτονται να τον προφυλάξουν για τα επόμενα ματς. Ο δε Χαριστέας, που είναι κολλητό φιλαράκι με τον Θεοδωρίδη, αισθάνθηκε αιφνιδίως ενοχλήσεις και μάλλον θα τον αφήσουν στον πάγκο.

  •  Τι να πω ρε παιδιά. Γέμισε συμπτώσεις αυτό το ματς. Γι΄ αυτό λέω για fair play του Παναιτωλικού στον Παναθηναϊκό. Τρόπος του λέγειν, δηλαδή.

  •  Τέλος πάντων, εγώ πιστεύω ότι αν ο Παναιτωλικός παίξει το απόγευμα όπως είχε παίξει τις προάλλες στο Καραϊσκάκη, ο Παναθηναϊκός δεν θα περάσει από το Αγρίνιο.


  • Α, τι λέω ο αφελής. Ο Παναιτωλικός στο Καραϊσκάκη είχε παίξει με την καλύτερή του ενδεκάδα. Και Χαριστέας και Θεοδωρίδης και Κουτρουμάνος… 

Κ. Νικολακόπουλος

Eπειδή ήμουνα σίγουρος ότι ο Παναθηναικός δε θα περάσει απ' το Αγρίνιο, σου την είχα στημένη. Μια ζωή γελάω μ' αυτά που γράφεις, τελευταία όμως έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις εντελώς. Απορώ πως υπάρχουν Ολυμπιακοί που σε παίρνουν στα σοβαρά ακόμα. Δημοσιογραφικό έκτρωμα...


2 σχόλια:

  1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειμαι φιλε και σου λεω ενα πραγμα και τον Νικολακοπουλο σιχαινομαστε και αυτον με την ντουντουκα στην θυρα 7..επισης τον Σαββα Θεοδωριδη ον λεμε γραφικο..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ..και μια ερωτηση υποθετικη..αν ο Καραγκουνης ηταν εδω και χρονια παικτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τι θα γινοτανε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή