Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο αργός Τοτσέ μπορεί να πιει… τρεχούμενο νερό;


Ο αργός Τοτσέ μπορεί να πιει… τρεχούμενο νερό;Έφτασαν λοιπόν και τα Φώτα. Εδώ και μήνες μας τα αλλάζει η τρόικα ήρθε η ώρα να τα γιορτάσουμε κιόλας.

Όλοι όλο και κάτι έφαγαν τις μέρες των γιορτών. Αυτή που δεν τρώγεται με τίποτα είναι η Μέρκελ. Άσε που ακόμα κι αν κάποιος κατορθώσει και την «φάει» δε θα μπορεί με καμία δύναμη να την χωνέψει, τόσο… αχώνευτη που είναι!
Χρόνια πολλά στον Φωτάκη του ΠΑΟΚ και τη Νικολούλη για  το… Φως στο τούνελ!
Γιορτάζουν και όλοι οι Έλληνες παράγοντες αφού όλοι τους  είναι φωσ-τήρες. Και λέω όλοι, γιατί ακόμα και οι ελάχιστοι που είναι εντάξει αποτελούν… φωτεινή εξαίρεση!
Στο γήπεδο του Παναιτωλικού  ακόμα βρέχει, γιατί η κλοτσιά πήγε… σύννεφο!
Βέβαια μετά το παιχνίδι η διοίκηση του Παναιτωλικού έκανε το τραπέζι στους Παναθηναϊκούς. Αφού τους είχε κάνει το κρεβάτι. Του ορθοπεδικού.
Ο Μπουμσόνγκ έσπασε το μεσαίο δάχτυλο του ποδιού του. Και τι έγινε; Μήπως θα έκανε χειρονομία ή μάλλον… ποδονομία με το μεσαίο δάχτυλο του ποδιού του; Ενώ αν ήταν του χεριού θα υπήρχε πρόβλημα.
Ο Μπουμσόνγκ δε θα μπορεί να οδηγήσει γιατί δεν μπορεί να μπει στον…δακτύλιο!
Η άμυνα του Παναθηναϊκού θα έχει μεγάλο πρόβλημα και γι’ αυτό φταίει το σπασμένο δάκτυλο του Γάλλου. Όλοι ρίχνουν την ευθύνη σε… ξένο δάκτυλο δηλαδή!
Τι πάει να πει γιατί σκόραρε στις καθυστερήσεις ο Τοτσέ. Μα νωρίτερα δεν προλάβαινε. Είναι τόσο αργός που αργεί να φτάσει!
Πληροφορία ότι ο Τοτσέ είναι τόσο αργός που δεν μπορεί να πιει… τρεχούμενο νερό, ελέγχεται.
Και ότι δεν προλαβαίνει να δείξει την αξία του γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας… τρέχουν!
Υπάρχει και σχετικό ανέκδοτο για την… ταχύτητα του Τοτσέ:  Μπαίνει ένας τρομοκράτης στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και λέει: «Τοποθέτησα μόλις μια βόμβα. Έχετε πέντε λεπτά να βγείτε όλοι έξω» Κι ο Τοτσέ: «Μα καλά πόσο μαλ..κας είσαι;»
Πάντως το έβαλε το γκολάκι και έσωσε την παρτίδα για τον Φερέιρα. Και παρότι αργός, τον έβγαλε το μισθό του. Είναι ο λεγόμενος… αργόμισθος!
Στην ΑΕΚ περιμένουν ως θείο δώρο έναν επενδυτή, αλλά τελικά μάλλον η λύση δε θα έρθει από… θείο αλλά από… ανεψιό!

Στον Ολυμπιακό επέστρεψε κουρεμένος ο Ντιόγκο και ήταν αγνώριστος. Μα επειδή ήταν… αγνώριστος δεν τον είχαν διώξει;

Ήρθε μάλιστα μαζί με τη μάνα του. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί κάποιοι κακεντρεχείς είπαν ότι δεν τον θυμάται πλέον ούτε η μάνα του. Την έχει συνέχεια μαζί του και την ρωτάει «θυμάσαι ποιος είμαι;»

Α, συνέλαβαν και τον Τζον Γου, τον Γιάννη Γούμενο ντε, για χρέη στο Δημόσιο. Μα καλά, δεν παίρνουν… αντισυλληπτικά όλοι αυτοί που χρωστάνε;
Η Λάρισα απέκτησε ένα παίκτη που έχει το καταλληλότερο όνομα γι’ αυτό που περιμένει τον Έλληνα. Τον λένε Χόρχε… Πίνα! Κι ας είναι και ανορθόγραφα…
Φαντάζομαι τις πρώτες του δηλώσεις: «Με λένε Πίνα και έχω  τεράστια… όρεξη για μπάλα. Σκοπεύω να καταπιώ πάρα πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο»
Και αν έρθει σε κόντρα με τον προπονητή του και αυτός απολυθεί: «Ο Πίνα…έφαγε τον προπονητή».
Και αν δεν παίζει βασικός ο Πίνα θα πει: «Ο μόνος πάγκος που αντέχω είναι ο πάγκος της… κουζίνας»
Γιατί ήρθες στη Λάρισα Χόρχε Πίνα;  Μου ταιριάζει, γιατί έμαθα ότι το καλοκαίρι έγιναν πολλά …μαγειρέματα για να πέσει κατηγορία η νέα μου ομάδα!
Φαντάζεστε στην ίδια ενδεκάδα, Κάβουρα, Καραβίδα, Λαδάκη, Ψωμά και τον Πίνα; Θα φαγωνόντουσαν όλη την ώρα…
Το ερώτημα είναι ένα: Ο Χόρχε Πίνα μπορεί να προσφέρει… χορταστικό θέαμα;
Τέλος, ο «παπάς» της εβδομάδας ανήκει στον Ροναλντίνιο που δεν πάει στην προπόνηση της Φλαμένγκο επειδή έχει λέει αϋπνίες! Δεν μπορεί να κλείσει μάτι. Μάλλον κάποια μοντέλα δεν θα μπορεί να κλείσει… πόδι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου