Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ξύλο μεταξύ οπαδών του Παοκ και του Ηρακλή στο πολυτεχνείο του ΑΠΘ


Παρασκευή και 13 χθες βράδυ και σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παοκ και του Ηρακλή στα πανεπιστήμια και πιο συγκεκριμένα στο πολυτεχνείο σε πάρτι του βιολογικού.
Σύμφωνα με πηγές η αφορμή δόθηκε από 40 περίπου συγκεντρωμένους οπαδούς του Παοκ οι οποίοι επιτέθηκαν σε 2 οπαδούς του Ηρακλή που παραβρέθηκαν στο πάρτι και η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Μισή ώρα αφού τελείωσε το συγκεκριμένο περιστατικό έκαναν την εμφάνιση τους στο πολυτεχνείο 30-40 οπαδοί του Ηρακλή και αφού σπάσανε εντελώς τα τσάμια της εξωτερικής πόρτας, εισέβαλαν και αυτοί στο χώρο του πολυτεχνείου. Για περίπου ένα τέταρτο ο χώρος του πολυτεχνείου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και δόθηκαν σκληρές μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των χούλιγκανς. Στη συνέχεια αποχώρησαν οι οπαδοί του Ηρακλή σαν κύριοι φωνάζοντας δυνατά συνθήματα κατά του Παοκ και χάθηκαν στο περιβάλλοντα χώρο των πανεπιστημίων. Οι οπαδοί του Παοκ στη συνέχεια επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν για άγνωστο λόγω φοιτητές του βιολογικού, ενώ αναφέρθηκαν και 3 τραυματισμοί.


Read more: http://www.seleo.gr


1 σχόλιο:

  1. hmoun ekei kai mporw na dwsw sunxarhthria gia akoma mia fora sta zwa toys hooligans pou xalasan ena akoma party ton panepistimion...

    ΑπάντησηΔιαγραφή