Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

9 συλλήψεις κατά την διάρκεια των επεισοδίων μετά τον αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΠ Ηρακλής

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησαν προχθές, οι αστυνομικές δυνάμεις μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ...
των ομάδων Νίκης Βόλου και Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης (Ηρακλής) στο γήπεδο «Παντελής Μαγούλας» στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της στάσης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης της Νομοθεσίας περί Αθλητισμού. Από τους συλληφθέντες δυο είναι ανήλικοι.

Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα πραγματοποιήθηκε έλεγχος στις κερκίδες του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν είκοσι τρία καπνογόνα, δύο βαρελάκια καπνού και τριάντα δυναμιτάκια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξε ρίψη αντικειμένων μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Σύμφωνα με την αστυνομία, από ρίψη καπνογόνου προς τους αστυνομικούς, τραυματίστηκε με ελαφρά εγκαύματα πρώτου βαθμού στο χέρι και το πρόσωπο ένας αστυνομικός.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, από πέτρα που έριξε άγνωστο άτομο κατά των αστυνομικών δυνάμεων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που υπέστη θλαστικό τραύμα - κάταγμα στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου