Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Και τώρα η Μέταλιστ..

Αυτό που οι πιο πολλοί περιμέναμε έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι στην επόμενη φάση του Europa League και πλέον έχει να αντιμετωπίσει την Ουκρανική Μέταλιστ.



1-0 τελικό σκορ και τώρα η επόμενη φάση για τον Ολυμπιακό. Η Ρούμπιν δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη αν και πολύ λέγαν για το πόσο καλή είναι στα εκτός. Κάτι η διαφορά δυναμικότητας, κάτι και ότι το Ρωσικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, έφτανε για τον Ολυμπιακό να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πλέον κλασσικό τρόπο. Πίεση από τους παίκτες και επιδίωξη για ένα γρήγορο γκολ μιας και στον πρώτο αγώνα οι παίκτες της Ρούμπιν δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε αυτή την πίεση. Και αυτή την φορά μπόρεσε να σκοράρει και γρήγορα. Εκτελείτε το φάουλ και το κεφάλι του Τζεμπούρ μπαίνει στην τροχιά της μπάλας μετά από την κεφαλιά του Μαρκάνο και 1-0. Και κάπου εκεί τελείωσε το θέμα επαναληπτικός αγώνας. Δυστυχώς ένα δεύτερο γκολ δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε και τεράστια υπεροχή. Mε την έναρξη του δευτέρου οι παίκτες φάνηκαν να "κάθονται", μιας και το παιχνίδι είχε "τελειώσει". Μεγάλο σφάλμα από εμένα. Το μόνο που είδαμε από πλευράς Ολυμπιακού στον δεύτερο ημίχρονο ήταν κάνα δυο καλές φάσεις με το που μπήκε ο Μακούν και την τεράστια προσπάθεια του Κάρολ, μετά από τον τραυματισμό του. Η Ρούμπιν στο δεύτερο είχε κατοχή αλλά κατά το πλείστον δεν ήξερε την να την κάνει, έκανε κάνα δυο-τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά εκεί βρήκε τον "Δήμιο" της ο Ρόι Κάρολ.


Τώρα για την Μέταλιστ δεν ξέρω και πολλά. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι έχουν ρίξει πολλά λεφτά και έχουν μαζέψει πολλούς Λατίνους. Κάτι σαν μια νέα Σαχτάρ. Αλλά όπως είπε και μία ψυχή, "Την είδαμε και την Σαχτάρ, την έστειλε σπίτι της ο ΑΠΟΕΛ" 


1. Μεγάλη εμφάνιση σήμερα από τον Ρόι Κάρολ. Μετά από το πέναλτι που κλήθηκε να αποκρούσει στον πρώτο αγώνα, σήμερα όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί για να σταματήσει τις επιθέσεις της Ρούμπιν, και πόσο μάλλον που έπαιξε για σχεδόν μισό ημίχρονο με τραυματισμό. Στην πρώτη επικίνδυνη φάση ήταν που φάνηκε η εμπειρία του, εκεί πιθανόν ο Μέγιερι να ξαναέκανε πέναλτι. MVP για μένα και στα δύο παιχνίδια.


2. Αυτή η απάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε καθόλου. Ναι καθάρισες το ματς από την αρχή και είχες φάσεις γενικά, αλλά μην μπαίνετε και αδιάφοροι μετά ρε σεις. Κάνε το 2-0 και μετά βγάλε και καρέκλες άμα θες, αλλά όχι και έτσι. Όσο εύκολο και να είναι το ματς δεν ήταν κερδισμένο μέχρι να λήξει.


3. Ηρεμία τώρα. Το πρωτάθλημα έχει σημασία για την ώρα. Όταν έρθει το επόμενο Ευρωπαϊκό ματς το ξαναβλέπουμε τότε. Δεν έχει καμιά σημασία να τρελαθούμε από τώρα για τα ματς με την Μέταλιστ.

4. Κέβιν ξέρουμε ότι θέλεις να σκοράρεις για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό αλλά έτσι όπως έπαιξες σήμερα δεν σε βλέπω να το κάνεις. Παίξε λίγο πιο ομαδικά, βοήθησε την ομάδα και θα έρθει και το γκολ.


5. Ρόι Κάρολ οέ οέοέοέ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου