Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Λέει ότι ξέρει τους νικητές των βραβείων Όσκαρ

Πολλούς από τους νικητές των φετινών βραβείων Όσκαρ, που απονέμονται σε λίγες ώρες κατονόμασε ο ηθοποιός Mark Wahlberg ισχυριζόμενος ότι έχει έγκυρο πληροφοριοδότη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη Huffington Post...
τα ονόματα του τα έδωσε ένας φίλος που εργάζεται στην εταιρεία Pricewaterhouse Coopers και η οποία έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν στα Όσκαρ. "Δεν έχει σημασία ποιος θέλω να κερδίσει, αλλά ποιος ξέρω ότι θα κερδίσει" δήλωσε ο Wahlberg.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του, 

1. Tο βραβείο καλύτερης ταινίας θα λάβει το ασπρόμαυρο φιλμ The Artist. 
2. Ο ηθοποιός που θα κερδίσει το Όσκαρ του πρώτου ανδρικού ρόλου είναι ο Jean Dujardin για την ταινία The Artist 
3. H Viola Davis θα βραβευτεί για τον πρώτο γυναικείο για το ρόλο της στην ταινία The Help. 
4. Σε ό,τι αφορά τους δεύτερους αντρικούς και γυναικείους ρόλους, ο Christopher Plummer θα κερδίσει το Χρυσό Αγαλματίδιο για τη συμμετοχή του στην ταινία Beginnners 
5 Όπως και η Octavia Spencer για τον ρόλο της στην ταινία The Help. 
6. Ο Mark τελείωσε με μια πληροφορία για την ταινία Hugo λέγοντας ότι θα φύγει με τρία βραβεία, αυτά των καλύτερων κοστουμιών, της καλύτερης παραγωγής και της καλύτερης φωτογραφίας.

tsouvali.blogspot.com

Για ψιλοπαπά τον κόβω τον τύπο, αλλά για να δούμε... Πάντως στις πρώτες 5 προβλέψεις του δε μας είπε και τίποτα σπουδαίο. Όλα τα φαβορί μας έδωσε. Εκεί που θα τον παραδεχτώ είναι αν αυτό το Hugo πάρει Όσκαρ καλύτερων κοστουμιών και καλύτερης φωτογραφίας. Εκεί μάλιστα. Πάντως λέτε να έχει δίκιο αυτός ο μυστήριος κι η ομοσπονδία ν' αναγκαστεί ν' αλλάξει τ' αποτελέσματα για να μη γίνει ρεζίλι;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου