Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ύπα, δαιν ίμε ανωρθώγραφως…


Ύπα, δαιν ίμε ανωρθώγραφως…
Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Μετά τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ έπεσε ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Το ερώτημα είναι μετά τα επεισόδια που έγιναν στις παρελάσεις, τι γίνεται; Θα υπάρξουν τιμωρίες για παρελάσεις χωρίς κόσμο που μάλλον θα τις εκτίσουν την 28η Οκτωβρίου;
Αφού ο κόσμος δεν παίρνει πλέον τάλιρα στην παλάμη του, τη χρησιμοποιεί για να δίνει… τάλιρα. Τα παράσημα της ανοιχτής παλάμης. Τόσο φάσκελο σε παρελάσεις δεν έχει ξαναγίνει. Βέβαια οι πολιτικοί δε χαμπαριάζουν. Όταν καθίσει η μύγα πάνω στην πλάτη του ρινόκερου, αισθάνεται κάτι; Είναι θέμα… χοντρής επιδερμίδας.
Οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος έχει σαλτάρει τελείως με την πάρτη τους. Τους φτύνει ο κόσμος και αυτοί λένε, α, μάλλον θα το πάει για βροχή, δεν μας τα’ πε αυτά η ΕΜΥ…
Κάποτε οι παρελάσεις ήταν κριτήριο για το αν προλάβαινε ένας προπονητής να βγάλει τη σεζόν. Τώρα οι παρελάσεις είναι πλέον κριτήριο για το αν βγάζει τη… σεζόν ο κάθε πολιτικός.
Πάντως, ο Έλληνας πολιτικός έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση!
Και είναι σίγουρο, ότι αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου. Στάνταρ.
Οι πολιτικοί μας είναι κάλπικοι επειδή βγαίνουν από την κάλπη;
Ακούω ότι κάποιοι διαμαρτύρονται ότι κοστίζουν τα φρούτα. Αν σκεφτείτε πόσο ακριβά πλήρωσαν ο Αδάμ και η Εύα το μήλο, σήμερα τα φρούτα είναι πάμφθηνα!
Πάμε όμως και στα δικά μας, τα της μπάλας. Περισσότερο από όλα τη βδομάδα που έφυγε και μετά από τα γεγονότα του ΟΑΚΑ, συγκλόνισε η κατάθεση ψυχής του ανθρώπου αστραπή Τοτσέ. «Πού να βρω όρεξη για μπάλα, μετά τα επεισόδια» δήλωσε ο Φλας Γκόρντον από την Ισπανία. Άρα έχει πάθει … ποδοσφαιρική νευρική ανορεξία ο λιβέντς.
Τα Ισπανικά μου είναι σε επίπεδο lower, αλλά θα μάλλον θα καταλάβει ο Τοτσέ την ελληνική παροιμία μεταφρασμένη στα Ισπανικά: Τηθ κοντήθ πθο..ήθ τηθ φταίνε οι τρίχεθ.
Λες δηλαδή και πριν από τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ ο Τοτσέ ήταν ο άνθρωπος αστραπή που ξε-πώπιαζε (για να μην την πω αλλιώς τη λέξη) όλους τους αντίπαλους γκολκίπερ, ενώ όταν έκανε σπριντ χαλούσε την κόμμωση ακόμα και στην κυρία στην πιο ψηλή κερκίδα από το ωστικό κύμα που σήκωνε!
Αυτός που στην αρχή είπε θα μπει, αλλά μετά είπε δεν του αρέσει και αποχωρεί, και μετά όμως είπε θα ξαναμπεί, αλλά βγήκε ξανά μανά και μετά όταν πάλι αποφάσισε να ξαναμπεί, πήρε πίσω τα λεφτά και βγήκε, είναι οριστικά έξω. Τουλάχιστον, για σήμερα το πρωί. Το απόγευμα βλέπουμε…
Με τη σταθερότητά του έπεισε πλέον όλους ότι πραγματικά θέλει να γίνει ο ηγέτης-σωτήρας. Πείθει, όσο αυτός που γράφει: «Δαιν ίμε ανωρθώγραφως. Αππλά μαι ζιλέβουν η αιχθρύ μου»
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξαναφέρουν πίσω τον Μάρκος Αντόνιο, κι αυτό γίνεται αφορμή για μερικές απορίες-φλασιές σχετικά με αδέρφια, που σας τις αραδιάζω αμέσως:
1) Ο αδερφός του… Μάρκος Αντόνιο λέγεται… Δολλάριος;
2) Τον αδερφό του… Blanco του παλιού της ΑΕΚ τον λένε… tipex;
3) Τον αδερφό του… Μίλαν Κούντερα τον λένε… Γιούβε;
4) Τον αδερφό του… Ρίο Φέρντιναντ τον λένε… Αντίρριο;
Μέσα σε όλα πάει και ο Ρεχάγκελ και πολιτεύεται με το κόμμα της Μέρκελ. Μέχρι και που μας παίρνει πίσω το Euro του 2004 η ξινόφατσα.
Και τι διαφορά έχει ο Όττο με την Άνχελα; Ο ένας γά…σε με την Ελλάδα στο Euro, η άλλη γά..ησε την Ελλάδα με το Euro (το νόμισμα).
Κλείνω με κάτι καλλιτεχνικό. Η Μαντόνα σε καλή κατάσταση μεν, αλλά κάπως μεγάλη πλέον (λέγεται ότι δούλεψε ως σερβιτόρα στο Μυστικό δείπνο), κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ που είναι πιο προκλητικό από ποτέ. Κρίμα γιατί δε ζει καμία συμμαθήτρια της για να το χαρεί.
Ως γνωστόν το πρώτο τραγούδι της Μαντόνα είναι πάρα πάρα πολύ παλιό. Ένας αστικός μύθος λέει ότι το άκουσε ο Μωησής, ενθουσιάστηκε και πάνω στο χορό του έπεσε και έσπασε μια πλάκα από τις… 15 εντολές. Τη συνέχεια την ξέρετε…
onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου