Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κάποιος του κάνει πλάκα...


Δεν έχει και μακρύ μαλλί για να τραβήξει ο Μήτρογλου, αλλά με αυτά που ακούει το παλικάρι κάθε μέρα, στο τέλος θα τα μακρύνει! Τι άκουσε πάλι ο 1ος σκόρερ του Ατρόμητου και 2ος του πρωταθλήματος;


Ότι από τους τρεις επιτυχημένους "δανεικούς" του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, δηλαδή ανάμεσα στον ίδιο τον Μήτρογλου, τον συμπαίκτη του στον Ατρόμητο, Ανδρέα Τάτο, και στον Σουμπίνιο, που έβγαλε τη μισή σεζόν στον ΟΦΗ και την υπόλοιπη στον Λεβαδειακό, εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή του στου Ρέντη, είναι ο τελευταίος: ο Σουμπίνιο!

Αυτόν, λέει, θέλει ο Βαλβέρδε και μάλιστα υπάρχει σενάριο ότι ενδέχεται να τον πάρει μαζί του στην Αυστραλία, για το φιλικό που έχει προγραμματίσει να δώσει εκεί ο Ολυμπιακός στις 19 Μαΐου με τη Βίκτορι Μελβούρνης!

Εντάξει, καλά τα έχει πάει φέτος ο Σουμπίνιο και στις δύο ομάδες που έπαιξε, ωστόσο ο Μήτρογλου βγάζει μάτια. Έχει φτάσει στα 15 γκολ στο πρωτάθλημα (από τα 30 που έχει βάλει ο Ατρόμητος!), "καθαρίζει" το ένα παιχνίδι μετά το άλλο για τον Ατρόμητο, βάζει γκολάρες και είναι κατά γενική ομολογία ο άνθρωπος που κάνει τη διαφορά στον φετινό Ατρόμητο.

Ε, πόσο να αντέξει να ακούει ότι ο Σουμπίνιο είναι πιο κοντά από ό,τι αυτός στο λιμάνι; Στο τέλος θα αφήσει μαλλί, να το δείτε...

www.sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου