Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Βομβοτέ και Φλόγαφον!


Βομβοτέ και Φλόγαφον!
Γεια χαρά σας onsporωμένοι και  onsporωμένες μου. Πάει και το ντέρμπι και μετά από όσα τραγικά έγιναν στο ΟΑΚΑ, ένα είναι βέβαιο. Έσκασε από τη ζήλεια του ο Φώσκολος, γιατί τόσα… επεισόδια δεν είχε ούτε η Λάμψη!

Η μια μετά την άλλη οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας προσαρμόζονται στα νέα καυτά δεδομένα μετά το ντέρμπι. Έτσι λοιπόν χορηγίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να δώσουν πλέον η… Βομβοτέ και η… Φλόγαφον!

Πώς το λέει η έκφραση που χρησιμοποιούν οι πιτσιρικάδες: Τα… σπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κυριολεκτικά όμως…

Διαμαρτύρεται έντονα το πελεκούδι. Δε γίνεται σου λέει να παίρνει τη θέση μου και να καίγεται το ΟΑΚΑ. Εγώ στην απέξω;

Έλα μωρέ και τι έκαναν δηλαδή τα παιδιά; Επειδή έσπασαν 3000 καθίσματα; Απλά δημιούργησαν θέσεις ορθίων. Εξάλλου το λένε και οι γιατροί. Η καθιστική ζωή κάνει κακό στην υγεία.

Κάποιοι προσπάθησαν να κάψουν την επιγραφή με τη φίρμα στον ηλεκτρονικό πίνακα. Λογικό. Σου λέει Panathinaikos είμαστε, όχι Panasonic!

Γιατί μπορεί άραγε κάποιος να θέλει να καταστρέψει τον πίνακα; Του έχει μείνει κανένα παιδικό τραύμα, που τον σήκωνε στο πίνακα η δασκάλα; Αφού το λέει και κάποιος στίχος του Πανούση. «Όλο εμένανε  σηκώνει να πω μάθημα η δασκάλα, θα τη σφάξω σαν κουνέλα και θα βγω να παίξω μπάλα».

Ένας στίχος που συνδυάζει το μίσος κατά της προκατειλημμένης δασκάλας, με την απάθεια μετά το στυγερό έγκλημα και την αγάπη για τον αθλητισμό!

Έσκασε η μεταγραφική βόμβα στο ΟΑΚΑ. Ο Ρώσος… Μολότοφ έκανε πραγματικά το «μπαμ» με την παρουσία του. Εκρηκτικός, σκέτη φωτιά και φυσικά έλαμψε με την παρουσία του!

Ένα είναι βέβαιο. Όσοι έφτιαξαν τις μολότοφ είναι πολύ πλούσιοι. Με τη βενζίνη να έχει φτάσει στα 2 ευρώ μόνο κάποιος πολύ άπλας μπορεί να ξοδέψει αφειδώς τόσα φράγκα!

Συνελήφθη ο Φερέιρα ως βασικός υποκινητής των επεισοδίων γιατί μπήκε στο παιχνίδι με… όπλο την καλή ψυχολογία.

Πάντως το να μιλάνε για ηθική στο ποδόσφαιρο οι ίδιοι που πέρσι έριχναν κλωτσομπουνίδια στο Σισέ, είναι σαν να μιλάει ο Νέρωνας για… δασοπροστασία και πυρασφάλεια!

Με τη μια κροτίδα να σκάει μετά την άλλη, δεν έπρεπε δικαιωματικά το ντέρμπι να το δείξει ο… Σκάει;

Μα θέλει και ρώτημα πως ξεκίνησαν οι φωτιές; Μπήκε ο Τοτσέ που είναι… αργό πετρέλαιο!

Πολύ κακό για το τίποτα. Απλά κάποιοι προσπάθησαν να ανάψουν την τεράστια δάδα του Καλατράβα. Πού να τη πετύχεις από κάτω; Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι έβαλαν… υψηλό στόχο!
 
Η επόμενη μέρα του ντέρμπι είναι νύχτα…

Τι να πει και η Νόβα που έκανε τόσο κόπο, ετοίμασε τρισδιάστατες κάμερες, για να μην δείξει τα επεισόδια;

Θρι ντι – νταχτιρντί σημειώσατε 2

Πώς να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις τα έκτροπα; Αφού υπήρχαν τρισδιάστατες κάμερες στο γήπεδο…

«Αχ, μπαμπά, μπαμπά. Πες μου, κροτίδα ήταν αυτό που έλαμψε;» « Όχι παιδί μου, ο Τσάκας δια της απουσίας του»

Τα δάκρυα των περισσοτέρων που κλαίνε και οδύρονται για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν κι αυτά χορηγό. La cost με σήμα τον… κροκόδειλο!
Onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου