Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πασίγνωστος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ψώνιζε κόκα από τα "άγρια νιάτα"

Κάποιοι που αναρωτιούνται εδώ και μερικές ώρες για ποιο λόγο το makeleio δεν προχώρησε στην δημοσίευση του ονοματεπώνυμου του γνωστού τηλεπαρουσιαστή και διασκεδαστή του ΑΝΤ1, πρέπει να λάβουν και τις ανάλογες απαντήσεις.

Την υπόθεση την ξέραμε από χθες το απόγευμα. Άλλωστε το αντιληφθήκατε από την ανάρτηση που κάναμε. Αυτό όμως που αντιληφθήκαμε κι εμείς είναι ότι κάποιοι "στημένοι" έγραψαν...
  περίεργα σχόλια βρίσκοντας αφορμή από την σοβαρή σκέψη που κάναμε απ΄τη μία να μην προστατέψουμε κανένα κύκλωμα ναρκωτικών που δρα σε σκληρά γρανάζια της ποδοσφαιρικής εξέδρας και από την άλλη να μην κάνουμε κιμά στην κρεατομηχανή έναν άρρωστο χρήστη.

Μειοψήφισε η άποψη μου, που είχα από την αρχή: Να δημοσιευτεί το όνομα. Άλλωστε έχω εδώ και χρόνια την πεποίθηση ότι όλα πρέπει να δημοσιοποιούνται, ειδικά σε μια εποχή που κάποιοι εκμεταλλευόμενοι χρήμα, δόξα και  αναγνωρισιμότητα το παίζουν μάγκες δίνοντας εσφαλμένα πρότυπα στην κοινωνία που αργοπεθαίνει από την διαφθορά και την σαπίλα.

Το makeleio έχει δημοσιογραφική ομάδα. Και αυτή αποφάσισε ότι ο τυπάκος που ήταν συνέχεια στην τσίτα, δεν έπρεπε να διαπομπευτεί. Άλλωστε τον συγκεκριμένο τον ξέρουμε χρόνια. Έχει οικογένεια και παιδιά. Στην Αμερική υπό παρόμοιες συνθήκες ο ίδιος ο star χρήστης βγαίνει στην κοινωνία και λέει το πρόβλημα του. Ας βγει κι αυτός κι ας το πεί. Μεγάλο παιδί είναι...


Η ΕΙΔΗΣΗ

Εξέχουσα θέση στη λίστα πελατών του κυκλώματος κατείχε ο γνωστός τηλεαστέρας της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος βρίσκεται στο δυναμικό σταθμού εθνικής εμβέλειας(ΑΝΤ1) και δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα να εμπλακεί το όνομά του σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για πασίγνωστο παρουσιαστή οικογενειάρχη, πάντα ευδιάθετο και χαμογελαστό, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και πολλά πρωινά ταλέντα...
«Φέρε μου δύο εισιτήρια» ακούγεται να λέει συνθηματικά σε δύο συζητήσεις που είχε με τον μεγαλοέμπορο ναρκωτικών, εννοώντας με τη λέξη «εισιτήρια» δύο γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 46χρονος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έχει παραγγείλει δύο φορές κοκαΐνη από το κύκλωμα. Μία στις 14 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω και μία στις 17 Μαρτίου στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής προμηθευόταν τα ναρκωτικά αυστηρά για προσωπική χρήση.

Κι έτσι όμως να είναι, θέμα υπάρχει. Ηθικό πρωτίστως. Κάποιος που βγαίνει και το παίζει πρότυπο, κάνει φιλανθρωπικές καμπάνιες, συμμετέχει σε ανθρωπιστικά σποτ και από την άλλη φέρεται να κάνει κόκα έστω για προσωπική του χρήση προκαλεί τα αντανακλαστικά της κοινωνίας.
Εκτός κι αν όλοι αποδεχτούμε τον νέο νόμο των ναρκωτικών του ΤΖέφρι. Όλα ελεύθερα, όλα νόμιμα.

Εδώ είναι που θα θέλαμε την άποψη σας. Όσο για το όνομα, είναι το λιγότερο. Άλλωστε κάποια σχόλια σας έχουν επικεντρωθεί και στην αποκάλυψη του. Νομίζουμε ότι γίναμε σαφείς και πάνω απ' όλα αρχίζουμε και αντιλαμβανόμαστε το νέο νομικό καθεστώς της παπανδρεικής απελευθέρωσης των ναρκωτικών.

makeleio.gr

Ποιος να 'ναι άραγε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου