Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Κασίγιας βάζει πλώρη για Αγγλία;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "Mundo Deportivo", ο Ίκερ Κασίγιας όχι μόνο γνωρίζει εδώ και καιρό το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι αλλά είναι και έτοιμος να πει το "ναι" σε φαραωνική πρόταση των Άραβων ιδιοκτητών του αγγλικού συλλόγου.


"Θα είναι η μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού", αναφέρει το εν λόγω μέσο για την περίπτωση να μετακομίσει στο Μάντσεστερ ο αρχηγός της Ρεάλ, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον λόγω... Ζοζέ Μουρίνιο.
Οι δύο άνδρες δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και η παρουσία του Πορτογάλου στο τιμόνι των "μερένγκες" και τη νέα σεζόν (αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ) ενδέχεται να ωθήσει τον Κασίγιας να αποχαιρετήσει τους Μαδριλένους μετά από 13 χρόνια καριέρας σε αυτούς.
Μέχρι στιγμής - υποστηρίζουν οι Καταλανοί - δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη διαπραγμάτευση παρα μόνο ανεπίσημες συζητήσεις, με τους "πολίτες" να έχουν πάντως καταστήσει σαφές στον Κασίγιας ότι θα πληρώσουν όσο χρειαστεί να για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου