Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Oύτε ο Παναθηναικός πήρε την αδειοδότηση!

Ούτε ο Παναθηναικός πρόλαβε την διορία που του είχε δώσει η UEFA για την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων χρεών του και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Τριφύλλι θα τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο Παναθηναικός...
περιμένει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να άρει η UEFA την αναστολή που είχε θέσει και να επιβάλει ποινή αποκλεισμού ενός έτους, ενώ το μόνο που κατάφερε η ΠΑΕ χθες (30/03) ήταν να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου για έγγραφο το οποίο απευθύνεται σε αρμόδια ΔΟΥ, και στο οποίο ζητείται άρση της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναικού, Γιάννης Κάρμης, προσπάθησε να πείσει τον Γ. Βαρδινογιάννη να προχωρήσει σε εκταμίευση, κάτι το οποίο δεν συνέβη, και πλέον είναι σαφές πως ο Παναθηναικός έχει μόνο κάποιες λιγοστές ελπίδες για το… θαύμα!


Ο πρόεδρος των "Πράσινων", Δημήτρης Γόντικας, θα προσπαθήσει ακόμη και σήμερα να καταθέσει χρήματα σε λογαριασμούς, ενώ θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να γίνουν νέοι διακανονισμοί με πρώην παίκτες και προπονητές που τους οφείλονται λεφτά.


Επίσης απίθανο είναι να φτάσουν στην UEFA και αποδείξεις με ημερομηνία Μαρτίου και πλέον η αποβολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι πιο ορατή από ποτέ…


Έτσι μετά την ΑΕΚ, ο Παναθηναικός γίνεται η δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα που δεν λαμβάνει την αδειοδότηση της FIFA κι έτσι το μέλλον των "Πράσινων" γίνεται πιο δυσοίωνο από ποτέ...

gazzetta.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου