Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Διοικητική η νέα καριέρα του Peja, αλλά όχι στον Παοκ

Διοικητικό πόστο φαίνεται να αναλαμβάνει ο Peja μετά το τέλος που έβαλε στην μπασκετική του καριέρα, αλλά δεν θα είναι στον μπασκετικό Παοκ, όπως πίστευαν οι απανταχού φίλαθλοι του.

Απ’ ότι φαίνεται η Νέα Ορλεάνη είναι το πεπρωμένο του Peja Stojakovic, αφού δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης της τοπικής εφημερίδας "The Times-Picayune", τον φέρει ως ένα από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση των Hornets.

Αυτό ανέφερε στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίασής του, ο νέος ιδιοκτήτης των Hornets, Tom Benson, που πλήρωσε 338.000.000 δολάρια για την αγορά της ομάδας. Ο 84χρονος δισεκατομμυριούχος, στον οποίο ανήκει και η ομάδα NFL της Νέας Ορλεάνης, οι Saints, επιθυμεί την επάνδρωση της διοίκησης των Hornets με στελέχη που θήτευσαν στο παρελθόν στην ομάδα και παρέμειναν στην πόλη.

Ενας εκ των υποψηφίων που πληροί τις προϋποθέσεις, κατά τον Benson, είναι ο Stojakovic, που έπαιξε στους Hornets από το 2006 μέχρι το 2010, ενώ εξακολουθεί να διαμένει εκεί με την οικογένειά του μέχρι σήμερα. Ο Stojakovic διατηρεί φιλικούς δεσμούς με το δεξί χέρι του Benson, Dennis Lauscha, που είναι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος κι επικεφαλής του οικονομικού τμήματος των Saints, και συνήθως παρακολουθεί τους αγώνες από τη σουίτα του πρώτου στο Mercedes-Benz Superdome.

Ο Benson, όπως έγραψε η εφημερίδα "The Times-Picayune", θεωρεί τον Stojakovic ικανότατο άνθρωπο του μπάσκετ και αναφέρει ότι είναι ένας από εκείνους με τους οποίους έχει επαφή για τη στελέχωση της νέας διοίκησης των Hornets.

O Stojakovic, στέφθηκε πρωταθλητής το 2011 με τους Mavericks και τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά από 13 σεζόν στο ΝΒΑ, όπου είχε μ.ο 17 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 40.1% στα τρίποντα. Είναι στην λίστα του ΝΒΑ με τους 5 κορυφαίους σουτέρ τριπόντων όλων των εποχών και ταυτοχρόνα ένας από τους 3 Ευρωπαίους, μαζί με τους Toni Kukoc και Pau Gasol, που κατέκτησαν πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ.




http://nba.sport24.gr/


1 σχόλιο:

  1. εσυ που εγραψες το αρθρο μαθε να σευεσαι ενα συλλογο .. γιατι καθως φαινεται εισαι λιγος.
    ΠΑΟΚ ειναι αρχικα.. κ οχι απλη ΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή