Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντάξει πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ανατροπή που έκανε και κατέκτησε το τρόπαιο.Πιστεύω ότι ήταν θεία δίκη για τα βήματα που δεν δόθηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ.Επίσης είδαμε σήμερα την μεγάλη σημασία του προπονητή σε μια ομάδα.Ο Ίβκοβιτς είναι προπονητάρα αλλά αυτό το σκιάχτρο που είχαν οι Ρώσσοι στον πάγκο,εκείνο το φάντασμα που τους στοίχιωνε.....απαιτώ να παραιτηθεί από τον χώρο του μπάσκετ χωρίς να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το άθλημα...Η αλήθεια είναι ότι η φανέλα των Ρώσσων είναι 100 κιλά βαρύτερη αλλά οι ΜΕΓΑΛΟΙ προπονητές αυτό το θεωρούν στοιχείο για τον κάδο αχρήστων.....και δεν επαναπαύονται όπως έκανε ο τζαμαρίας σήμερα.Επίσης είχε δηλώσει ότι στον τελικό θα είμαστε πιο ήσυχοι και αυτό έκανε.....κοιμόταν κυριολεκτικά.Αυτά για το παιχνίδι.....



Δεν μπορώ άλλο.Λέγαμε για γαυρονέτ και τέτοιες βλακείες για να περνάει η ώρα αλλά σήμερα είναι το κάτι  άλλο....Ακόμα και τώρα που γράφω το άρθρο εκείνος ο κεφτές με τα γυαλιά ψάλλει κόκκινες ραψωδίες.Ο τύπος είναι θεός.Ένωση Τσουκαλά με τον χάρο της 7 και την τσιρίδα του Χελάκη στο Euro 2004.Συμφωνώ το τρόπαιο έμεινε σε ελληνικά χέρια,το πήρε η ομάδα σου αλλά κράτα τα προσχήματα.Ταχυπαλμίες,βραχνιάσματα κτλπ.Ο χοντρός θα πάθαινε καρδιακό,λες και κέρδισε 3 σπίτια στο κουμάρι έκανε.Το παχύσαρκο τετράποδο.ο ξεφτίλας,ο Μπακόπουλος που είναι γαύρος γιατί είναι σοβαρός και απλώς χαμογελάει.?!Δεν βλέπουμε το ΜAGIC αλλά την ΕΤ1.Σταματήστε τα καραγκιοζλίκια.Παλιό παχύσαρκο τρόλ και τι δεν είπες σήμερα.Χρυσά δισκοπότηρα,Μεγαλέξανδρους,σταυροφορίες,Έβερεστ,είπες ομαδάρα με κεφαλαία λες και είναι η 54η φορά που το σηκώνει ο Ολυμπιακός.Δηλαδή άμα πιείς τι θα λες ρε κακάσχημο μοσχάρι.


Λυπάμαι αυτούς που θα δούν τους τελικούς(μαζί και μένα) σε αυτό το κανάλι με αυτόν τον βλάκα.Του εύχομαι να πάθει λαρυγγίτιδα,φαρυγγίτιδα και πνευμονία μαζί για να μην μπορεί να βγάλει άχνα.Με κλειστή φωνή θα δω την σειρά πόσο μάλλον εγώ που είμαι ΠΑΟ.


ΥΓ1:Αυτός που έκανε το ρεπορτάζ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι ο Παναγιώτης Τόκος της θύρας 7


ΥΓ2:Βρωμιάρα ΤΣΣΚΑ στα 6 έμεινες...το ισπανικό κοράκι το έβαλες εκεί που ξες..παλιο αρκουδιάρα.


ΥΓ3:Η Πόλη γλύτωσε απο μια λεηλασία επειδή δεν έγινε Ελληνικός τελικός.


ΥΓ4:Σισκάουσκας μια ζωή σίδερο θα βρίσκεις.....


4 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα MAGIC λέει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικός οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και κυρίως αυτοί του μπάσκετ είναι για το ανάθεμα. Δεν υπάρχουν χειρότεροι speakers από τους μπασκετικούς μας. Ειδικά αυτή η νέα μόδα με το Βασίλης Εν τούτο νίκα Σπανούλης με κάνει να ξερνάω

    αλλά

    Τι περίμενες δηλαδή να ακούσεις από τον οποιοδήποτε σχολιαστεί σήμερα μετά από το, ίσως, πιο συναρπαστικό παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Ότι τι καλά, το πήρε η ομάδα που δεν την πίστευε κανείς ότι θα πάει μέχρι τους 16 και μετά από τέτοια ανατροπή και μπράβο τους;
    Δυστυχώς η γραφικοί μας δημοσιογράφοι ξεσαλώνουν σε τέτοια ματς. Και όπως και να το κάνουμε Ολυμπιακό δημοσιογράφο θα βάζαν να περιγράψει το ματς πως να το κάνουμε.

    Από την άλλη μιας και πιάσαμε τους δημοσιογράφους-οπαδούς που μας σπάνε τα αρχίδια με τις γραφικότητες της ομάδας τους κλπ κλπ δεν λες τίποτα για τον Master Of The Game Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Μέχρι και drinkin game δημιουργήθηκε προς τιμήν του για την γραφικότητα/σπάσιμο αρχιδιών του. Αλλά ξέχασα εκεί εκθειάζει τον Μητσάρα(παιχτούρα) και το τρομερό μπάσκετ(κατά καιρούς ναι) που μόνο ο coach Ομπράντοβιτς έχει διδάξει(σε πολλές περιπτώσεις)

    Πάλι καλά να λέμε που ο Σκουντής τα παράτησε..

    Κλείνοντας, σύσσωμοι όλοι οι Ολυμπιακοί σε ευχαριστούμε για το
    "Ντάξει πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ανατροπή που έκανε και κατέκτησε το τρόπαιο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an i perigrafi itan san tou xatzigeorgiou...dn tha me noiaze....autos vogkouse ourliaze kai elege asunartisies.......frikara kapoia stigmi....poly pio feugatos......des kai ton persino teliko....dn nomizw na akoustikan auta p akousame simera.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Egw thelw na pw kati allo . Bravo ston gauro kata kirio logo alla kai kati akoma . Otan vgeneis kirie siskauskas kai kirie kirilenko kai lete meta ton panathinaiko pame perpatontas ti perimenate ? Edw einai europi . Ta amerikanika o proponitis einai mono gia na zitaei time out eprepe na ta afisete otan figate apo to NBA kai oxi na ta kouvalisete mazi sas stin europi tou difensorikou basket .
    Y.G Otan apo tin iperopsia sou o panathinaikos sou kanei plaka to proto dekalepto cska kai pernas logo kakou panathinaikou (den me noiazoun ta korakia , an o maik kai o vougioukas den ekanan ta atomika tous lathoi sto telos PALI O PAO Tha pernouse ) kai pali deixneis iperopsia otan exeis na kaneis me ton terastio ivkovich apenanti sou nai kala epathes kai efages ta moutra sou .
    Y.G 2 Kirilenko esena ta moutra sou einai fagomena kai patimena apo genisimiou sou vlaxo . Pane tora kai pies 2 mpoukalia vodka giati exases enan titlo mesa apo ta xeria sou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή