Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ <κύριε> ΠΙΛΑΒΙΕ

Μια αγωνιστική πρίν τελειώσει η κωμωδία των playoff η Eλληνική Παρακρατική Οργάνωση (ΕΠΟ) που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε
το  τέλος των playoff σε μια ομάδα.


Τις τρείς τελευταίες αγωνιστικές έδειξαν με κάθε τρόπο ποιούς θέλουν και ποιούς οχι.Μέχρι και ένας ανίδεος με την μπάλα μπορεί να καταλάβει τι έγινε και τι πέτυχαν με αυτά που είδαμε.Με τις διαιτησίες και τις δηλώσεις όλων καταλάβαμε όλοι τι θέλαν να πετύχουν.




Δεν θα σταθώ στο οικονομικό κομάτι και στα έσοδα των ομάδων απο το CL που είναι το βασικό τους μελημα αλλά στο κλίμα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στους οπάδους.Αναρωτιέμαι αν ενας υγιείς φίλαθλος του χρόνου (αν υπάρχει Ελλαδα μέχρι τότε) θα καταναλώσει χρήματα και χρονο να πάει στο γήπεδο να δεί αυτο το έκτρωμα που κάποιοι ονομάζουν ελληνικό ποδόσφαιρο.Αν θα αγοράσουν διαρκείας αν θα ξεκινήσουν να κάνουν χιλιόμετρα να δούν εναν αγώνα και ένα πρωτάθλημα σικέ και προκαθορισμένο;


Μάλλον ΟΧΙ είναι η απάντηση.Τα τελευταία 5 χρόνια παίρνω διαρκείας και ξοδεύω ενα κάρο λεφτά για να είμαι δίπλα στην ομάδα μου σε κρύα και ζέστες σε χαρές και λύπες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ το χάσιμο δεν είναι μόνο δικό μου είναι και δικό σας τερμα τα 50-60 ευρώ που ξόδευα για να δώ την ομάδα μου και πήγαιναν στο κράτος απο βενζίνες και μπύρες μέχρι διόδια και σουβλάκια.Αυτο δεν ισχυεί μονο για μένα αλλά και για όλους τους οπαδούς ανεξαρτήτως ομάδας.Καποιοι αρχίσαν απο φέτος (δειτε τα εισητήρια των playoff και γενικά όλου του πρωταθλήματος) του χρόνου θα είμαστε πιο πολλοί όχι στα γήπεδα αλλα στο σπίτι μας να βλέπουμε τις ομάδες μας απο το internet ούτε καν στο nova γιατί και απο εκεί τα παίρνετε.


Kαι σταματήστε να τα ρίχνετε όλα στην βία , η βία είστε εσείς που βιάζετε το ποδόσφαιρο , τον αθλητισμό και όλο το παρακράτος που έχετε στήσει στις πλάτες του ελληνικού λαού.Tέλος θα συμφωνίσω με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μιλούσε για καμμένους φούρνους αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε.


Γεία σας και καλό καλοκαίρι...................




4 σχόλια:

  1. Η Ομάδα σου ανά 2 πάσες κάνει τρία λάθη και σας φταίνε τα κοράκια . ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΝΩΣΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΣΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπα και πιο πριν σε κάποιον άλλον, από το να βγείτε ως το να παίξετε στου λου, έχει μια διαφορά..

      Διαγραφή
    2. Nai file m na bgei eurwph h aek na mas kanei rezili opws fetos....kalutera na paei o atromitos

      Διαγραφή
  2. Malista . Enositi min vgalete poli megalo diplo kai pate ch.l giati vlepw na to sikwnete kiolas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή