Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Απίστευτο: Ματς για την άνοδο με σκορ… 36-2 και 34-1!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πλέι-οφ ανόδου σε τοπικό ομιλό στην 4η κατηγορία της Ρουμανίας φτάνουν στην τελευταία αγωνιστική. Το εισιτήριο για τον τελικό εναντίον της πρώτης ομάδας από άλλο τοπικό όμιλο διεκδικούν οι Vointa Lanuri και FC Puiesti...


Σε δυσκολότερη θέση βρίσκεται η δεύτερη καθώς πρέπει να νικήσει την AS Cislau με 6 γκολ περισσότερα από ότι η πρώτη την Pescarusul Luciu. Και παρόλο που επικρατεί με …36-2 δεν θα τερματίσει στην κορυφή, αφού η Lanuri νικάει με 34-1!!!
Ναι, καλά διαβάσατε:

FC Puiesti – AS Cislau 36-2
Vointa Lanuri – Pescarusul Luciu 34-1

Η λίγκα που είναι υπεύθυνη για το πρωτάθλημα συνεδρίασε και απέβαλλε και τις τέσσερις ομάδες θεωρώντας ότι οι αγώνες ήταν στημένοι. Το εισιτήριο για τον τελικό πήρε Unirea Stalpu, η οποία στο δικό της τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη …μόνο με 7-7!

“Τώρα όλη η χώρα μας γνωρίζει και αυτό είναι καλό πράγμα. Δεν υπάρχει καλή ή κακή δημοσιότητα, αλλά μόνο δημοσιότητα! Δεν πλήρωσα τίποτα στην αντίπαλη ομάδα για να νικήσουμε! Οι παίκτες μου μόνο θα είχαν πριμ 50 λέι (σ.σ. περίπου 11 ευρώ) αν νικούσαν”, δήλωσε ο Κονσταντίν Κριστέα, ιδιοκτήτης της Vointa Lanuri.

O προπονητής της ίδιας ομάδας, Τάιλ Λαπτόιου πρόσθεσε: “Οι παίκτες μου μίλησαν σε αυτούς της Luciu και τους ζήτησαν αν μπορούν να τους αφήσουν να νικήσουν. Δεν έχουμε χρήματα για να πληρώσουμε άλλες ομάδες. Απλά ακούσαμε ότι η Puiesti ήταν μπροστά στο ημίχρονο με μεγάλη διαφορά και αποφασίσαμε να παίξουμε με τους δικούς τους κανόνες! Μπορούμε να κάνουμε και εμείς, ό,τι κάνουν. Δεν μπορούμε; Δεν είμαστε ηλίθιοι!”.

Σχετικά με το άλλο παιχνίδ, ο Κονσταντίν Κριστέα σημείωσε: “Η Cislau πήρε 10.000 λέι (περίπου 2.245 ευρώ) για να αφήσουν την Puiesti να σκοράρει όσα γκολ ήθελε! Αυτή είναι η πραγματική μαφία και όχι αυτό που κάναμε εμείς”.



 


porosi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου