Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αφήστε ήσυχα τα παιδάκια ρε...

ΣΧΟΛΕΙΟ
Για απεξάρτηση εφήβων από... τις ταινίες πορνό!

 

Καθώς το διαδίκτυο μπαίνει στη ζωή μας όλο και περισσότερο, φέρνει μαζί του και ένα μεγάλο κίνδυνο, που δεν είναι άλλος από την αύξηση των ιστοσελίδων πορνογραφικού υλικού.


Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αφού έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή των εφήβων, που χάνουν γρήγορα την παιδική τους αθωότητα και εθίζονται σε πορνογραφικό υλικό σκληρού περιεχομένου.

Για αυτό και στη Γιούτα δημιουργήθηκε το "Σχολείο Πορνό" ή αλλιώς Oxbow Academy, που προσπαθεί να δώσει τέλος στην εθισμό των έφηβων αγοριών να βλέπουν… πορνό.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να περιορίζει τον εθισμό των αγοριών στην online παρακολούθηση ταινιών πορνό, η οποία προκαλεί προβλήματα στην μετέπειτα σεξουαλική τους συμπεριφορά.
Σύμφωνα με την Dailymail, στο σχολείο τα παιδιά παρακολουθούν ακαδημαϊκά μαθήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ τους απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπολογιστές.

Οι γονείς καταβάλλουν το ποσό των 10.000 ευρώ μηνιαίως και συνομιλούν με τα παιδιά τους μόνο μια φορά την εβδομάδα μέσω Skype.

"Ήταν σαν ναρκομανείς που στερούνται τη δόση τους. Οι εξαρτημένοι έφηβοι περνούν ταραγμένοι τα στάδια αποκατάστασης", δηλώνει ο διευθυντής της Ακαδημίας Στέφεν Σουλτζ (Stephen Schultz).

radar.gr

Άκου εκεί 10 χιλιάρικα μηνιαίως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου