Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Dream Team

Σήμερα ξεκινάν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όταν ακούω Ολυμπιακοί Αγώνες ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό. Dream Team, αυτό το φαινόμενο που εμφανίστηκε στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης το 1992 και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το μπάσκετ.


Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η φετινή Team USA είναι ένα από τα φαβορί για το χρυσό, αλλά Dream Team δεν είναι. Και οι δηλώσεις, τύπου : Αν παίζαμε σήμερα με την Dream Team θα την κερδίζαμε, μόνο γέλια μπορούν να μου φέρουν. Δεν ξέρω ίσως και να κέρδιζαν αλλά μόνο και μόνο που κάνεις τέτοιες δηλώσεις χωρίς να δείχνεις σεβασμό στην μεγαλύτερη ομάδα που ανέδειξε ποτέ ο αθλητισμός για μένα είσαι ήδη χαμένος.. 


Τέλος πάντων, λόγο της 20ετής επετείου της Dream Team βγήκε ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ από αυτά που δείχνουν τις θεαματικές του νίκες. Δείχνει την Dream Team πίσω από τις κάμερες, τον τρόπο με τον οποίο μαζεύτηκαν όλοι αυτοί οι παίχτες και οι μεγάλες μάχες που δόθηκαν τόσο στις προπονήσεις όσο και μεταξύ τους, καθώς οι εγωισμοί τους ήταν τεράστιοι. Για περισσότερα δείτε το παρακάτω link :


http://www.dailymotion.com/video/xrjuy5_1992-dream-team_sport?search_algo=2 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου