Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

10 Ακόμα Βιβλία Ελλήνων Ποδοσφαιριστών Που Θέλουμε Να Δούμε.

Πρόσφατα ο Αντώνης Νικοπολίδης κυκλοφόρησε το βιβλίο "Ο Αγώνας Της Ζωής Μου". Ακόμα πιο πρόσφατα, το βιβλίο έγινε best-seller και ετοιμάζει νέα έκδοση! 

Θα μπορούσε αυτό να είναι η λύση για τους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, τώρα που τα μπάτζετ των ομάδων σφίγγουν; Και αν ναι, ποιοι θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος της ποδοσφαιρικής λογοτεχνίας και θα πλημμυρίσουν τις παραλίες με κόπιες του best-seller τους;

 

Το ΣΤΡΟΥΓΚ είναι εδώ, για να δώσει απαντήσεις:



1. Βασίλης Τσιάρτας 



Τίτλος: "ΕΓΩ" 

Περίληψη:
 
Ο Ελ Μάγο, το Αριστερό Πόδι Του Θεού, τα θαύματα που έκανε στη Σεβίλλη γιατρεύοντας λεπρούς, το θαύμα του Euro που μετέτρεψε το Βρύζα σε άνθρωπο: το θαύμα να λέγεσαι Βασίλης Τσιάρτας.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ την πολυτελή συλλεκτική έκδοση, που συνοδεύεται από CD διάρκειας 38 ώρων στο οποίο ο Βασίλης Τσιάρτας διαβάζει τις δύο πρώτες παραγράφους του βιβλίου, και ΣΟΥΠΕΡ ΑΦΙΣΑ του Βασίλη Τσιάρτα μπροστά σε ένα πίνακα που απεικονίζει τον Βασίλη Τσιάρτα να γεννάει τον εαυτό του.

"Εξαίσιο. Ένας μέγας αρτίστας της μπάλας και της γραφίδας" (Βασίλης Τσιάρτας) 




2. Γρηγόρης Γεωργάτος


Τίτλος: "99+1 Εύκολες Συνταγές Με Νεσκαφέ!"

Περίληψη:
Ξαφνιάστε τους φίλους σας στο επόμενο πάρτυ, με κάποια από τις πρωτότυπες συνταγές του ανθρώπου που έφυγε από ούμπερ-ομαδάρα επειδή του έλειπε ο φραπές! Και μετά αυτοί τον ξαναπήραν! Και μετά είπε "χα-χα σόρρυ δεν το 'χω μου λείπει ο φραπές"! Και ξαναέφυγε!



 3.Κώστας Μήτρογλου


Τίτλος: "αφτί ίνε ι ζοί μου"

Περίληψη:
Το βιβλίο που έρχεται να ταράξει τα νερά - καταδικασμένο να προκαλέσει θύελλα συζητήσεων στους ποδοσφαιρικούς κύκλους και όχι μόνο! 

Ο διεθνής επιθετικός δεν αρκείται στο να αποκαλύψει με στοιχεία πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι κοπρολάγνος ναζί σατανιστής βάζελος... μα και γίνεται ο πρώτος που κυκλοφορεί ένα ολόκληρο βιβλίο δίχως "η" και "ω"

Το ιδανικό καλοκαιρινό δώρο αν έχετε παιδί που πάει γυμνάσιο και πρόκειται να σας το γραπώσουν το Σεπτέμβρη οι Εβραίοι με τα σάπια νυχοπόδαρά τους για να του φάνε την καρδιά τελετουργικά μπροστά στον Σόρος!



  4. Στέλιος Γιαννακόπουλος

Τίτλος: "Μια Ζωή Στο Σανίδι"


Περίληψη:
Ο μέγαλος Θεατράνθρωπος των καιρών μας, στην παράσταση της ζωής του! Ένα σεργιάνι στις χρυσές εποχές του ελληνικού θεάτρου, σε ερμηνείες που λατρεύτηκαν και χιλιάδες αόρατους πισώπλατους πυροβολισμούς. Επιμέλεια έκδοσης: Μάκης Δελαπόρτας.
  
"Μπροστά του ο Μινωτής μοιάζει σαν το Νινιάδη" (Κ. Γεωργουσόπουλος)  
 
"Σταύρο Γιαννακόπουλε κυκλοφόρησες κι ένα βιβλίο πρόσφατα, ε;" (Μπίλιω Τσουκαλά)



  5.Γιούρκας Σεϊταρίδης

Τίτλος: "Το Βιβλίο Του Γιούρκα Σεϊταρίδη"

Περίληψη:
Απόσπασμα από τον πρόλογο: "(...) Γράφω αυτό το βιβλίο γιατί δεν έχω να κάνω ΤΙΠΟΤΑ. Δεν το κάνω καν για τα λεφτά: πρόσφατα αγόρασα ένα λιβάδι στην Αυστρία, έχτισα μια πόλη κομπλέ και μετά την ξαναέκανα λιβάδι για να βόσκουν οι Μαζεράτι μου. Λεφτά έχω.

Το γράφω για να κάνω ΚΑΤΙ. Μην το αγοράσεις καν. Θα γράψω κάθε λέξη που μου έρχεται. Αρκουδοτόμαρο. Κεσές. Κόκκυγας. Τσουμπλέκι. Πρεζοπούτανο. Ιάκωβος Καμπανέλλης. Τούνδρα."

6. Κώστας Μανωλάς



Τίτλος: "Με Τον Μπέμπη, Τον Μουράτη Και Τ' Άλλα Παιδιά: Η "Θρυλική" Ιστορία Της Ομαδάρας Του Πειραιά" 


Περίληψη:

Ο Κώστας Μανωλάς ανοίγει την καρδιά του στο Θέμη Σινάνογλου και μιλάει για όλα αυτά που τον έκαναν να αγαπήσει το "Θρύλο" από μικρό παιδί. Από την εποχή που μεγάλωνε στα Καμίνια ακούγοντας στο τρανζιστοράκι τις γκολάρες του Ρωσίδη και του Δαρίβα... ως το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν άφησε έγκυο τον Θρυλέοντα στις τουαλέτες του Σίσα Κλαμπ. 


 7. Θωμάς Μάτσιος, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαϊκός

Τίτλος: "Χαϊκού"

Περίληψη:
Πενήντα ατμοσφαιρικά χαϊκού από τον αινιγματικό βάρδο, πενήντα ειρηνικές πνοές γαλήνης εκεί που η σιωπη σμίγει με την απουσία.


"Λίγη βροχούλα

όμως όμως τότε δεν

θέλαμε εμείς"



  8. Άγγελος Αναστασιάδης

Τίτλος: "Πώς Η Ροκ Στρέφει Τη Νεολαία Μας Προς Τη Λατρεία Του Εωσφόρου" 


Περίληψη:

Το βιβλίο-φάρος για κάθε ορθόδοξο σπίτι! Ο γνωστός προπονητής ξεσκεπάζει το σκοτεινό αντίχριστο σχέδιο πίσω από την εξάπλωση της ΡΟΚ και διάφορων... "ΓΚΡΟΥΠΣ" όπως "Η Σιδηρά Παρθένος", "Το Μαύρο Σάμπαθ (Εβραϊκή γιορτή)", "Ιερεύς Του Ιούδα" που υμνούν το Σατανά και τον Πάουλο Σόουζα! Αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, με την Κυριακάτικη "Δημοκρατία".

"Ποιος Αναστασιάδης μωρέ; Γράφονται τώρα βιβλία με κομποσκοίνι στο χέρι και λιβάνια; Σοβαροί να είμαστε" (Ν. Αλέφαντος)


"Ο δε Αναστασιάδης, έγραψε ένα βιβλίο δυναμίτη. Δυναμίτη και γράφ' το όπως σου το λέω. Σελίδες μεγάλου συγγραφέως" (Ν. Αλέφαντος)

9. Λουκάς Βύντρα


Τίτλος: "Ο Άνθρωπος Που Έκανε Τον Ποδοσφαιριστή"


Περίληψη:
Ποιος το φανταζόταν πως ο πράσινος αμυντικός έκρυβε τέτοιο ταλέντο στη μυθοπλασία! Αφεθείτε στη μαεστρική αφήγηση της ζωής του Βουντρά Λύκα, του ανθρώπου που έβγαζε τρελούς τους πάντες επί σειρά ετών, κρατώντας κρυφό το φοβερό μυστικό του: πως στην πραγματικότητα δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά τυφλό εξωγήινο μπαλόνι!


"... μαλάκα Βύντρα είσαι όντως μπαλόνι;" (Όλοι) 

"Κάτι φορές την αφήνω και μετά κουκουλώνομαι να τη μυρίσω" (Κώστας Γκόντζος)


  10. Γιώργος Ανατολάκης


Τίτλος: "Συνταγματική Θεσμοποίηση Των Ελληνικών Κυβερνήσεων 1843-1877: Το Κοινοβουλευτικό Προτσές Ως Συγκριτική Ψυχοκοινωνιολογία, Δομικές Θεωρήσεις Της Μεθοδολογικής Προσέγγισης"

Περίληψη:
Από τις εκδόσεις Γεωργιάδη. Προλογίζει ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

 stroug.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου