Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Bet Day no.4

Πίσω ξανά στην ρουτίνα μας και πίσω ξανά στα ματς του Σαββατοκύριακου, μιας και το μαγικό 3ήμερο Champions League και Europa League έλαβε τέλος. Δυστυχώς λόγο του ταξιδιού και περιορισμένου χρόνου δεν πρόλαβα να ανεβάσω τα πιστεύω μου για το Σάββατο, και λέω δυστυχώς γιατί βγάλαμε τριάδα που επιτέλους πλήρωσε και έσπασε η γκίνια μας.. Άντε να δούμε μήπως πάμε για το 2/2 και την Κυριακή.

Μαγιόρκα - Βαλένθια
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνει ένα πιστικό παιχνίδι η Βαλένθια; Έχει ξεκινήσει καλά η Μαγιόρκα αλλά έχει δώσει το 110% των δυνάμεων της ήδη. Λείπει και ο βασικότατος Νούνες από την άμυνα. Και η Βαλένθια έδειξε πως άμα παίξει μπορεί να κάνει ζημιά. Τα τελευταία λεπτά θυμήθηκε να παίξει με την Μπάγερν και το κάρφωσε το γκολάκι.. Από την άλλη και το 2,7 στο διπλό με τρώει το χέρι μου να το παίξω.

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
Η χαρά του γκολ αυτό το ματς. Ανεμοδαρμένες άμυνες και οι δύο. Με μια προϊστορία 36 γκολ στους 8 τελευταίους μεταξύ τους αγώνες  και μόλις έναν που δεν σκόραραν και οι 2. Τόσα χρόνια κάνουν πάρτι, τώρα θα χαλάσει; Όβερ 2,5 με απόδοση 2 ή και G/G στο 1,8

Βέρντερ - Στουτγκάρδη 
Πολύ καλή μπάλα φέτος η Βέρντερ αλλά και πολύ άτυχη. Η Στουτγκάρδη δεν τραβάει φέτος και πιστεύω ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσει η Βέρντερ στις νίκες. Άσσος στο 1,96

Ολυμπιακός - Πανθρακικός
Ευκαιρία να ξεχάσουν την άσχημη εμφάνιση της Τρίτης και να ξεσπάσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανθρακικό. Πιο επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Ζαρντίμ. Πολύ πιθανά ο άσσος με hadicup αλλά και το όβερ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου