Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Bet Day no.5

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο έφτασε και ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το στοίχημα και να δούμε αν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα γελάσουμε σήμερα στα μούτρα των εταιριών..
Νυρεμβέργη - Στουτγάρδη
Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους και ψάχνουν την νίκη που θα σταματήσει το αρνητικό τους σερί. Μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει ότι έχουν και τις καλύτερες άμυνες οπότε πάμε για το over στο 1.8, παίζει και το G/G.

Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ
Πολύ καλή στα δύο τελευταία ματς της η Χόφενχαϊμ και αν συνεχίσει έτσι και σήμερα δεν ξέρω πως θα καταφέρει να μην χάσει η Άουγκσμπουργκ που συν τις άλλης έχει και 8 απουσίες. Άσσος στο 1.83

Βέρντερ - Μπάγερν
Φέτος είναι η χρονιά της Μπάγερν, είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους, και η Βέρντερ με το διπλό πρόσωπο που μας έχει δείξει μέχρι τώρα δεν μας πείθει. Ένα ημίχρονο παίζει μπαλάρα και ένα πετάει αετό. Χαμηλό αλλά στανταράκι το διπλό, ίσως και ένα G/G ελπίζοντας πως στο καλό της ημίχρονο θα σκοράρει η Βέρντερ.

Νόριτς - Λίβερπουλ
Εντάξει, όσο γελάσαμε γελάσαμε με την Λίβερπουλ. Ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Και δεν το λέω επειδή έχει μείνει χωρίς νίκη μέχρι τώρα, αλλά όποιος έχει δει τα τελευταία ματς της έχει δει πως η ομάδα ξεκίνησε να παίζει μπάλα, απλά την μία ήταν άτυχη, την άλλη την σφάξαν (για σένα μιλάω Man Utd) ήρθε η ώρα να ξεσπάσει στο κορμί της Νόριτς. Διπλό στο 1.8, παίζει και το 2-3 γκολ.

Βαλένθια - Σαραγόσα
Άλλη μία ομάδα η Βαλένθια που πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Την προηγούμενη βδομάδα την περιμέναμε να ξεσπάσει αλλά τα δοκάρια της Μαγιόρκα δεν την άφησαν. Σήμερα μέσα στον Μεστάγια με την μέτρια Σαραγόσα περιμένω να ξεσπάσει. Άσσο από το ημίχρονο στο 1.93

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
Όσο άσχημα και να τα πηγαίνει στην άμυνα της η Ντόρτμουντ, άλλο τόσο άσχημα είναι όλη η Γκλάντμπαχ. Άσσο με Handicup 1.83.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου