Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κούρασες

Τη δυσαρέσκειά τους για όσα ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω Twitter εκφράζουν στη Nova. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο έγραψε «… η Nova ως συνήθως αντιπαναθηναϊκή. Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ;»

sport-fm.gr

Είσαι ο πιο γραφικός άνθρωπος του Πλανήτη. Σε χαρακτηρίζω καραφλό Σάββα Θεοδωρίδη. Μ' αυτά που κάνεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να ξεφτιλίζεις και να μικραίνεις την μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναικός. Και τι εννοείς λέγοντας "Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ;" Μήπως θα έπρεπε να σε καλέσει ο Εισαγγελέας αύριο κιόλας για υποκίνηση βίας; Tι θα πουν αύριο (σήμερα είχαν απεργία) όλοι οι "ουδέτεροι" αθλητικοί δημοσιογράφοι; Ο πρώην Παναθηναικάκιας Baron Samedi δε τρώει τον παπά περί αδικημένου και κηνυγημένου Παναθηναικού απ' τους πάντες και τα πάντα. Μήπως τον τρώνε οι οπαδοί του; Kαι ρωτάω τους οπαδούς του τριφυλλιού: Ποια είναι η άποψή τους για τη μέχρι στιγμής παρουσία Αλαφούζου στην ομάδα, τι προσωπικά συμφέροντα εξυπηρετεί ο αλλώπεκας καναλάρχης και ποιο πιστεύουν θα είναι το μέλλον της ομάδας τους μ' αυτόν στο τιμόνι;;;


2 σχόλια:

  1. as frontisei sintoma kapios me lefta p goustarei na ginei prwta8litis,p einai pana8inaikos i oxi,p 8elei kone me kratos/parakratos na xrisimopoiisei ta lefta auta kai na parei ton pana8inaiko apo auton ton simferontologo... 1 einai sigouro o alaf xazos dn einai kerdizei apo autin tin istoria ,xazoi eimaste emeis p ton anexomaste auta ta xalia. Ps:dromo ferreira exeis katantisei aidia kai grafikos 1 misi xrono exe xari p dn iparxei proedras nixta 8a xes figei propersi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή