Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

"Ή παίζεις μπάλα ή θα διαμελιστείς!"

Σοκ προκλήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ζενίτ, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα με μία φωτογραφία του Χουλκ που έγραφε: «Φύγε τώρα!».

Πολλά προβλήματα έχει αντιμετωπίσει ήδη ο Χουλκ μετά τη μεγάλη του μεταγραφή στη Ζενίτ. Αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και να πείσει τους φίλους της ομάδας για το ότι θα τους οδηγήσει σε τίτλους, έχει και εξωαγωνιστικά προβλήματα...


Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, οι άνθρωποι της ασφάλειας είδαν ένα δέμα. Έτσι, κάλεσαν την αστυνομία η οποία καταφθάνοντας στο σημείο, ανακάλυψε ότι ήταν ένας μηχανισμός από μπαταρίες με γκαζάκια και ένα ρολόι. Με πιο απλά λόγια μία βόμβα δηλαδή, που πάνω της είχε τη φωτογραφία του Βραζιλιάνου αστέρα με το μήνυμα: «Φύγε τώρα!».

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ρωσίας η βόμβα δεν ήταν ενεργή, ωστόσο το γεγονός ότι δέχτηκε τη συγκεκριμένη απειλή είναι ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας.

onsports.gr 

Εμ 50 εκατομμύρια είναι αυτά κύριε Χουλκ, είσαι υποχρεωμένος να υποστείς τα πάντα. Έμπλεξες με ζόρικους οπαδούς κι όχι με τίποτα φλώρους Έλληνες. Δε το θεωρώ απίθανο την επόμενη φορά η βόμβα να είναι πραγματική...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου