Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κροάτης Τουρσουνίδης

Οι ακραίες συμπεριφορές τιμωρούνται με ακραία χρηματικά πρόστιμα κι αυτό το ένιωσε στο πετσί του, ο διεθνής αμυντικός της Ντίναμο Zάγκρεμπ. Συγκεκριμένα, ο Ντόμαγκο Βίντα, είχε την φαεινή ιδέα να ανοίξει ένα κουτάκι μπύρα τη στιγμή που το πούλμαν της ομάδας ήταν καθ' οδόν για το ματς Κυπέλλου με την ΝΚ Βρσαρ. Όταν ο...
προπονητής των Πρωταθλητών Κροατίας αντιλήφθηκε το περιστατικό, έγινε έξαλλος και διέταξε τον ποδοσφαιριστή του να κατέβει από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας.

Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση η διοίκηση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, η οποία ανακοίνωσε πως θα τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ τον διεθνή Κροάτη αμυντικό.


Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά τη φετινή χρονιά που η Ντίναμο τιμωρεί κάποιον παίκτη της, αφού τον Αύγουστο, είχε επιβληθεί στον Σαμίρ πρόστιμο 270.000 ευρώ επειδή διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο του Ζάγκρεμπ, την παραμονή του αγώνα με τη Σερίφ Τιράσπολ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 


Παράλληλα, να αναφέρουμε πως ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Κροατία είναι περίπου 750 ευρώ...! Για να καταλάβετε πόσο ακριβή μπορεί να αποβεί μια μπίρα...!  

sport24.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου