Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Για να δούμε τι θα δούμε.....

ΣΕΒΙΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(23.00)

* Την προσεχή Τρίτη η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Μπενφίκα, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Η Σεβίλλη μετρά δύο νίκες στα ισάριθμα φετινά παιχνίδια της μέσα στο «Πιθχουάν»...



Γήπεδο: «Sanchez Pijzuan»

Προϊστορία: 6-5-8



 Καλησπέρα σας και από εμένα.Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον....
 Η αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Μπαρτσελόνα δεν είναι ένα παιχνίδι από τα "παλιά" αναφέρομενος στην Σεβίλλη πάντα.Για πάμε να δούμε όμως  τι γίνεται με τις δύο ομάδες.

ΣΕΒΙΛΛΗ
:Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, όντας αήττητοι με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ισοβαθμούν με Μαγιόρκα και Μάλαγα στην 3η θέση με 11 βαθμούς. Ο κόουτς Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για το σημερινό ματς, ενώ η ομάδα του θα κατεβεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως «οδηγό» το νικηφόρο 1-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης της 3ης αγωνιστικής.
Στο προηγούμενο ματς η Σεβίλλη,την περασμενη Δευτέρα,"άλλωσε" το Ριαθόρ και την Λα Κορούνια με 0-2 παίζοντας πραγματικά πολυ ωραίο ποδόσφαιρο.Ο Νεγρέδο έκανε το 0-1 στο 75ο λεπτό και ο Ράκιτιτς ολοκλήρωσε το 0-2 στο 84ο λεπτό.


Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Πάλοπ – Ναβάρο, Σπάχιτς, Μποτία, Σισίνιο – Ράκιτιτς, Μεντέλ, Μαντούρο – Τροχόσφκι, Χεσούς Νάβας, Νεγρέδο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η «Μπάρτσα», από την πλευρά της, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες (τρεις για το πρωτάθλημα και μία για το Τσάμπιονς Λιγκ). Έχει ξεκινήσει ιδανική τη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πετυχαίνοντας το «απόλυτο» στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Βέβαια, ο Τίτο Βιλανόβα μαστίζεται από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, με τον Άλεξ Σονγκ να μετακινείται πιθανότατα σήμερα στο κέντρο της άμυνας, προκειμένου να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μασεράνο.

Αμφίβολοι (2): Εξαιρετικά αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι ο αμυντικός Πουγιόλ και ο μπακ Αντριάνο.

Απουσίες (5): Ο αμυντικός Πικέ, ο μπακ Αμπιντάλ και ο μέσος Ινιέστα είναι τραυματίες, μαζί με τους νεαρούς Κουένκα (επιθετικός) και Μουνιέσα (αμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3:
Βαλντές – Ζ. Άλμπα, Μασεράνο, Σονγκ, Ντ. Άλβες – Φάμπρεγας, Μπουσκέτς, Τσάβι – Πέδρο, Αλέξις, Μέσι.


Στοιχηματικά καλό θα ήταν να αποφύγετε το <<2>> της Μπάρτσα αν και όντας σε μεγάλη φόρμα κάποια στιγμή θα κάνει και την "κουτσουκέλα" της...Αυτά απο εμένα....Καλό σαββατόβραδο σε όλους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου