Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Σιχαμεροί γαμημένοι αθλητικοί δημοσιογράφοι

Δώστε βάση

ΑΡΘΡΟ 1 (sport-fm.gr)

Γι’ αυτό είναι η Μπαρτσελόνα!

Η κορυφή της Primera Division παραμένει «μπαλουγκράνα», αν και χρειάστηκε πολύς κόπος και ιδρώτας να συμβεί αυτό. Αν και μετά από 48 λεπτά αγώνα βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά από τη Σεβίλλη, η Μπαρτσελόνα είχε τον Φάμπρεγας να… ντύνεται Μέσι και να σκοράει δις και στις καθυστερήσεις –όταν άλλοι θα άρχιζαν τις γιόμες- την ποιότητα και την ψυχραιμία με «1-2» μέσα στην περιοχή να φτάσει με τον Βίγια σε μια φοβερή ανατροπή και να νικήσει 3-2!

Για την Σεβίλλη όλα έμοιαζαν ιδανικά. Η ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε να προηγηθεί με τον Τροχόφσκι (είχε βρει δίχτυα και εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης) στο 26’, ενώ στο 48 ο Νεγρέδο με το 80ό του γκολ συνολικά στο ισπανικό πρωτάθλημα (και πρώτο απέναντι στους Καταλανούς) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.


Κάπου εκεί η Μπαρτσελόνα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε υποπέσει σε κανένα φάουλ, έβαλε πάθος και… μαγεία στο παιχνίδι της και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεσκ Φάμπρεγας έφερε τα πάνω κάτω. Ο χαρισματικός μέσος μείωσε στο 52’ με φανταστικό σουτ και είκοσι λεπτά αργότερα κέρδισε την αποβολή του Μεντελ, η οποία –με δεδομένη την… κλίση που είχε πάρει το γήπεδο- αποδείχτηκε καθοριστική. Ο ίδιος ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, μετά από καταπληκτική κάθετη του Μέσι, ισοφάρισε στο 89’ και στις καθυστερήσεις -ως από μηχανής θεός- ο Βίγια ήρθε από τον πάγκο να διαμορφώσει το τελικό 3-2. Ένα αποτέλεσμα με το οποίο η Μπαρτσα έφτασε στο «έξι στα έξι» και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. 





AΡΘΡΟ 2 (sport24.gr)

Θεατρινίστικη νίκη για Μπαρτσελόνα!

Χάρη σε γκολ του Βίγια στο 93', αλλά κυρίως χάρη σε ένα θέατρο του Φάμπρεγκας και ένα γκολ του που δεν έπρεπε να μετρήσει στο 89', η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-2 την Σεβίλλη, αν και έχανε με 0-2 στο "Πιθχουάν" (videos)

Η Μπαρτσελόνα έκανε ανατροπή από 0-2 και νίκησε με 3-2 την Σεβίλλη μέσα στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν", κάνοντας το "6 στα 6".

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγκας, καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της "Μπάρτσα", αλλά κυρίως διότι στο 72' με ένα απαράδεκτο "θέατρο" κέρδισε την αποβολή του Μεντέλ.

Με τα τέρματα των Πιοτρ Τροχόβσκι στο 26' και Άλβαρο Νεγκρέδο στο 48' η Σεβίλλη προηγήθηκε με 2-0 και φάνταζε δύσκολο για τους Καταλανούς να διατηρήσουν το απόλυτο.
Τελικά τα κατάφεραν, κάνοντας το πρώτο βήμα με τον Σεσκ Φάμπρεγκας να μειώνει στο 53' με εξαιρετικό σουτ.
Ο Ισπανός μέσος στο 72' κέρδισε την αποβολή του Γκάρι Μεντέλ, όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και προσποιήθηκε με θεατρική κίνηση ότι ο αντίπαλός του του έριξε κουτουλιά.

H ισοφάριση ήρθε στο 89' με το κοντινό πλασέ του Φάμπρεγκας, αλλά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς οι "μπλαουγκράνα" πήραν την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή με χέρι του Σονγκ.
Στο 93' ήρθε τελικά η ανατροπή με τον Νταβίντ Βίγια και η Μπαρτσελόνα όχι απλά διατήρησε το αήττητο, αλλά διατήρησε και το απόλυτο των νικών.



ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Το χέρι του Σονγκ στο 2-2...
El Sevilla reclamó mano en el segundo gol del Barcelona

 Το θέατρο του ΚΛΟΟΥΝ Φαμπρέγκας



Γι' αυτό ρε αλήτες μια ζωή θα σας μισούμε εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι. Όχι γιατί σφάζετε τους πάντες, αλλά γιατί σας σιγοντάρουν οι Ρουφιάνοι της δημοσιογραφίας και κυρίως γιατί το παίζετε οι καλοί του αθλήματος. Σκατά στον αχώνευτο σκατόφλωρο Φαμπρέγκας και φυσικά στον χασάπη κόρακα. Έννοια σας, μια μέρα θα σας μισήσουν ακόμη και τα φυτά-πρόβατα θαυμαστές σας...


9 σχόλια:

  1. Δεν είναι πρόβατα...απλά είναι αδαείς και αιώνια αγύμναστοι οι οπαδοί της "Μπάρτσα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pion thavmasti ksereis apo tetious dimosiografous ? Mono kanas papous se kana kafeneio tous diavazei an den exei na dei tin petroula sto alter ...Me vismata einai ekei pou einai .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιχαμένες ομάδες!έχουν κάνει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε σαν τα μούτρα των μανατζαρέων!
    και σαν κλασικοί έλληνες μπαίνουμε στο δίπολο μπάρτσα ή ρεάλ!
    δηλαδή σκατά ή απόσκατα όπως και στην πολιτική το τραγούδι κλπ!

    dis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poia petroula sto alter re tagari to alter ekleise edw kai 1 xrono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Υπήρχε επαφή επειδή κόλλησε το κεφάλι του στο πρόσωπό μου και στον κόσμο του ποδοσφαίρου αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πρόθεση.

    Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Στο ποδόσφαιρο αυτές οι συμπεριφορές είναι απευθείας κόκκινη κάρτα"

    Fabregas

    Άρα δεν ήταν χτύπημα, εσύ την επαφή είδες και τινάχτηκες πίσω σαν να έφαγες μπουνιά από μποξέρ.Αλλιώς θα έλεγες με χτύπησε και σωστά βγήκε η κάρτα. Μάλιστα Σέσκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο λόγος που κόψατε το σχόλιο μου ποιος ήταν;

    dis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε μου περναμε ολα μα ολα τα σχολια. Τωρα αν κατα λαθος το διεγραψε καποιο απο τ αλλα παιδια, συγχωρεσε μας και κανε ενα κοπο να το ξαναστειλεις (αν δε βαριεσαι φυσικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. baron τώρα το βλέπω αδερφέ!

    μάλλον θα φταίνε τα κανα δυο μπουκάλια κρασιά που χω κατεβάσει μέχρι τώρα..!χαχαχα

    αινταααα ΠΑΟΚΑΡΑ φκιαξε μααας!ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ!

    diis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aντε πιες και για μας κανα ποτηρι ναουμε..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή