Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ξεπουλάει ο Σίλβιο;

Η Μίλαν είναι έτοιμη να πουλήσει τον Ιανουάριο τους Πάτο, Μπόατενγκ και Ρομπίνιο για να βάλει άλλα 50.000.000 ευρώ στα ταμεία της, αποκαλύπτει η "Corriere dello Sport". Διαβάστε αναλυτικά.

Η αρχή έγινε το περασμένο καλοκαίρι με τις πωλήσεις των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα, όμως φαίνεται πως η επιχείρηση-σκούπα στη Μίλαν θα έχει συνέχεια και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", η διοίκηση των "ροσονέρι" θέλει να προσθέσει και άλλα χρήματα στα ταμεία της ώστε να έχει οικονομική άνεση το ερχόμενο καλοκαίρι, και για το λόγο αυτό προσανατολίζεται να δείξει την πόρτα της εξόδου τον Ιανουάριο σε τρεις ακόμα πρωτοκλασάτους άσους της.
Αυτοί θα είναι οι Βραζιλιάνοι επιθετικοί Πάτο και Ρομπίνιο καθώς και ο Γκανέζος μέσος Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, με τους ανθρώπους της Μίλαν να εκτιμούν πως μπορούν να κερδίσουν 50.000.000 ευρώ με αυτές τις τρεις πωλήσεις αλλά και να γλιτώσουν άλλα 30.000.000 ευρώ που θα έδιναν για τα συμβόλαιά τους.
Όσον αφορά στον Μπόατενγκ (είχε ζητήσει διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του ώστε να πάει από τα 2 στα 4.000.000 ευρώ), η ομάδα που δείχνει να έχει τα χρήματα για να τον αποκτήσει είναι η Μπάγερν, με τις ενδείξεις να συνηγορούν πως θα γίνουν διαπραγματεύσεις τον Ιανουάριο.
Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον δεν λείπει και για τους δύο Βραζιλιάνους άσους της, με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, να "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωση του Πάτο (σενάρια κανουν λόγο για πρόταση 30.000.000 ευρώ στη Μίλαν) ενώ για τον Ρομπίνιο είναι πάντα υπαρκτό το ενδιαφέρον της Σάντος...
sport24.gr



1 σχόλιο: