Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τι έχουμε δει μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα.



 Φτάσαμε στο1/3 του πρωταθλήματος και αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε ότι αφορά τους στόχους κάθε ομάδας.Βλέπουμε τον Ολυμπιακό να κάνει περίπατο τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ακολουθήσει και 7 ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία.Ας κάνουμε όμως μία ανάλυση για το τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα μας.
Ολυμπιακός : Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και φαίνεται πως δεν θα δυσκολευτεί στο να πάρει το φετινό πρωτάθλημα αφού έχει μαζί του και την διαιτητική εύνοια.



ΠΑΟΚ : Έχασε κάποιους βαθμούς που δεν θα έπρεπε να είχε χάσει.Παρόλο αυτά με δύναμη την έδρα του και με έναν πολύ φορμαρισμένο ΚΛΑΟΥΣ δείχνει να βρίσκει τα πατηματά του και να παίρνει εύκολα και δίκαια την 2η θέση.

Πανιώνιος : Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.Η ομάδα του Δ.Ελευθερόπουλου αποτελούμενη κυρίως απο Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές παίζει ωραίο ποδόσφαιρο μαζέυει βαθμούς και φιγουράρει στην 3η θεση.

Αστέρας Τριπολης : Θα τον χαρακτήριζα ως τον Ατρόμητο του περυσινού πρωταθλήματος.Ομάδα δουλεμένει με αυτοματισμούς και απίστευτη τεχνική κατάρτιση.Γνώμη μου πως θα τερματίσει αυτός 3ος στο τέλος της σεζόν.

Ατρόμητος : Δεν έχει την ομάδα που είχε πέρυσι και αυτό λόγο Μήτρογλου.Κατέβηκε ένα επιπεδο ο Ατρομητος χωρίς αυτόν αλλά δίκαια θα είναι και αυτός μέσα στην 5άδα.

ΟΦΗ : Δεν θα κυνδινέψει φέτος αλλά ούτε θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.Έχει 2-3 καλές μονάδες και ξέρει να διαχειρίζεται τα αποτελέσματα.Ο Παπάζογλου δείχνει ποιό ώριμος από ποτέ.

Παναθηναικός : Άρτζι μπούρτζι και λουλάς.Εάν δεν είχε και τον Καρνέζη θα ήταν ακόμα ποιό χαμηλά.Δεν έχω δει χειρότερο Παναθηναικό όσο ζω.Κρίμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΣ Γιάννενα :Δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα του Άγγελου.Δεν ξέρει τη ζητάει μέσα στο γήπεδο.Έχει όμως καλές μονάδες και θα σωθέι.

Πλατανιάς : Ντεμπούτο στην πρώτη εθνική για την ομάδα των Χανίων.Μέτρια ομάδα με καλή συγκομιδή στο 1/3 του πρωταθλήματος χωρίς να εντυπωσιάζει.Λογικά δεν θα κινδυνέψει.

Κέρκυρα : Κακό ξεκίνημα για τους Φαίακες παρόλα αυτά όμως τρέχει ενα σερί 6 παιχνιδιών χωρίς ήττα και δέιχνει να ανακάμπτει.

Άρης : Χωρίς υλικό αλλά με πάθος και λαό να τον στηρίζει θα την σώσει την χρονιά και του χρόνου θα είναι καλύτερος παίρνοντας παιχνίδια τα νέα παιδιά που έχει.ΤΡΟΜΕΡΟ ΦΟΡ ο ΑΓΚΑΝΘΟ πρέπει να τον ανανεώσουν.

Βέροια : Νομίζω πως είναι αδικημένη απο την μέχρι τώρα συγκομιδή τις.Με έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ αλλά με κόντρα διαιτησία.Κάποιοι δεν την θέλουν ψηλά.

Ξάνθη : Πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα.ΠΑΛΙ με το στανίο θα σωθεί για να εξυπηρετεί αλλους.

Πανθρακικός : Ομάδα με σκαμπανεβάσματα ο Πανθρακικός.Μια κρύο,μία ζέστη.Για να μην έχει προβλήματα θα πρέπει να σταθεροποιηθεί πριν να είναι αργά.

Λεβαδειακός : Νομίζω πως απο τις ομάδες εκεί κάτω είναι στην καλύτερη μοίρα.Και καλύτερη ομάδα έχει ΚΑΙ Κόμπότη.

αεκ : Αυτοί οι παίχτες με τις φανέλες του Εορδαικού δεν βγαίνανε ούτε από το Α' τοπικό.Γελάει ο κόσμος κάθε Κυριακή.Καλή πορεία στην Football leage.


1 σχόλιο:

  1. Δε θα πεσει η ΑΕΚ

    Στον Ατρομητο λειπει πολυ κι ο Τατος

    Για τη Λειβαδια τζαμπα εγραψες 2 ολοκληρες προτασεις. Ας εγραφες μονο την λεξη Κομποτης. Αρκουσε

    Μαλλον η Ξανθη θα πει το ποιημα. Ο Πανοπουλος δειχνει να τα εχει παρατησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή