Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Να σου βάλω και σως για να γλιστράει;

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από χθεσινό άρθρο, μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Ιταλία, του Σταύρου Καραΐνδρου από το contra.gr 

Για να καταλάβετε πόσο χαμηλά έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο -και σε αυτό φταίει η κατάσταση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ- παρουσιάζεται ως θρίαμβος η νίκη του Ολυμπιακού επί μίας μέτριας Μονπελιέ, ενώ ως θαύμα θα παρουσιαστεί και η πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League απέναντι στη χειρότερη Αρσεναλ της δεκαετίας και μία μικρομεσαία ομάδα της Γαλλίας που έκανε ένα, αλά Ελλάδα το 2004, θαύμα και πήρε ένα πρωτάθλημα. Σκεφτείτε ένας Παναθηναϊκός του Μαρκαριάν πόσο εύκολα θα είχε τερματίσει πρώτος σε τέτοιο όμιλο.

Και σκεφτείτε επίσης πως αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι. Καλά τα λες, αντί να δεις τα χάλια σας που μέρα με την μέρα γίνεστε ακόμα πιο αστείοι, για αυτό ευθύνεται καθαρά ο Mr Παναθηναϊκή Συμμαχία, μας λες πόσο άχρηστος είναι ο γαύρος στην Ευρώπη και τη πορεία θα έκανες αν έπαιζες με την τότε ομάδα σου. Μου θύμισες τους οπαδούς σας μέσα στο Μάριμπορ η ομάδα σου πήγε να πάει το διπλό (λόγο ονομαστικής αξίας και όχι ποδοσφαιρικής) αντί να φωνάζουν για την ομάδα τους βρίζαν 90' τον γαύρο  Τέλος πάντων μάλλον οι πολλές σφαλιάρες σας έχουν ζαλίσει και νομίζεις πως η μόνη έγνοια σου πρέπει να είναι αν ο Ολυμπιακός θα περάσει εύκολα ή δύσκολα στα Ευρωπαϊκά ματς και κάτσε και αναπόλησε τις παλιές σας δόξες γιατί δεν σε βλέπω να ανακάμπτεις σύντομα.

Όχι τίποτε άλλο έφτασες στο ίδιο επίπεδο με την Κούλα που μέσα στην ανυπαρξία της (Ευρωπαϊκή και μη) ευχόταν συγχαρητήρια πέρσι στην Μαρσέιγ, καθώς μόνο έτσι μπορούσε να την πει στον Ολυμπιακό. Μπράβο τρολ μας την είπατε...  


5 σχόλια:

  1. San gavros dikaiologite tosi vlakeia entaksi eisai felos kai to deixneis .... anevase olo to arthra kai meta grafe sxolia . Mia xara to elege .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο υπόλοιπο άρθρο έκανε σωστή, κατά την γνώμη μου, κριτική στην ομάδα σου, αλλά δεν μου λέει κάτι. Εγώ για το συγκεκριμένο σημείο σχολιάζω γιατί πιστεύω πως αξίζει να ασχοληθώ. Δηλαδή έπρεπε να καταστραφεί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός για να δούμε εμείς μια άσπρη μέρα και αυτή πάλι δεν είναι τόσο άσπρη γιατί κοντραριζόμαστε μια ζωή με λιμό και όπως πάντα την χειρότερη Άρσεναλ τις τελευταίας δεκαετίας όσες φορές την έχουμε αντιμετωπίσει. Τώρα για το αν η βλακεία μου δικαιολογείται επειδή είμαι γαύρος, φαντάζομαι λόγο του επειδή είσαι βάζελος σε εσένα δικαιολογούνται πολλά περισσότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ma otan o allos grafei ena olokliro keimeno kai apomononeis ena arthro vgenei TELIOS LATHOS to simperasma ... tou grafeis gia panathinaikes simaxies kai tetia otan einai APO TOYS PROTOUS POU TA KATAKRINEI .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί είναι το σκάλομα μου, έγραψε ένα αντικειμενικό άρθρο που συμφώνησα μαζί του. Αλλά δεν γίνεται όταν έχεις γράψει τα πράγματα με το όνομα τους, να πηγαίνεις μετά να χρυσώσεις το χάπι με εμπάθειες υπονομεύοντας τον άλλον και να λες ότι κάνεις ότι κάνεις λόγο της απραξίας των άλλων. Έστω ότι εμείς είμαστε άχρηστοι και καλά κάνουμε που χαιρόμαστε σαν χαζοί τις νίκες με Μονπελιέ, εσύ ο έμπειρος θα καθόσουν και θα έλεγες μετά από τέτοια ματς "Καλή νίκη αλλά δεν σκοτώσαμε και κανα θηρίο". Άσε μας ρε.. Εσείς ξέρετε να κρίνετε πως και πότε πρέπει να πανηγυριστή μία νίκη και εμείς όχι. Δηλαδή άμα κερδίσετε την Μάριμπορ δεν θα πανηγυρίσετε γιατί δεν και καμιά υπολογίσιμη ομάδα. Αυτό μου την δίνει η ψευτοανωτερότητα. Κάθεσαι και τα λες ωραία και μετά μου πετάς και ένα "Εντάξει μωρέ και οι άλλοι που κερδίζουν μην νομίζεται πως κερδίζουν και κανα σπουδαίο, αν ήμασταν εμείς στην θέση τους 5 θα είχαμε ρίξει", "Και να ήμασταν στον όμιλο τους με την ομάδα του Μαρκαριάν θα είχαμε πάει από τώρα 8άδα". Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις, να μιλήσεις σωστά μπας και ξυπνήσουν οι υπόλοιποι και ξεφύγετε από το χάλι που είστε ή θα πουλάς χαζοπαδιλίκια και θα κοιτάς την καμπούρα του άλλου, ή θα φαντάζεσαι πως ο άλλος έχει καμπούρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den to ekane gia na iponomeusi ton Olympiako alla gia na ksipnisei kai esas tous gavrous .To protathlima to exete etsi kai allios, apetiste kati apo Europi an sinexisete etsi me tetia omada stin europi den pate pouthena .Epita kanei tin sigkrisi tis omadas tou Pao tou tote gia na deiksei poso mikrene genika o Ellinikos athlitismos .

    ΑπάντησηΔιαγραφή