Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Kόψε κάτι ρε Παυλή

Παυλής: «Δεν υπάρχει ισοπαλία, πάμε για τη νίκη»

Ο Μιχάλης Παυλής μπορεί ν’ αναγνώρισε την αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά όπως τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι, η ομάδα του θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μιχαλής Παυλής:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία. Για μας είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ. Όλοι βλέπουμε και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός, τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το αποδεικνύουν άλλωστε τα αποτελέσματα. Πιστεύω όμως ότι θα κάνει καλό στην ψυχολογία μας αν καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε όλοι γι' αυτό το αποτέλεσμα. Για τη νίκη δηλαδή συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει ισοπαλία για μας και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».
 novasports.gr

Δηλαδή εσύ μου λες ότι αν το ματς στο 89' είναι 0-0 δεν θα κάνεις καθυστερήσεις κι ότι ο τερματοφύλακάς σου θα τρέξει να στήσει την μπάλα για να εκτελέσει γρήγορα το ελεύθερο. Γιατί αυτό σημαίνει "πάμε για τη νίκη" και "δεν υπάρχει ισοπαλία για μας". Εγώ λέω ότι σήμερα η αγωνιστική σου φιλοσοφία θα είναι ίδια με αυτήν της Σιένα όταν πάει ν' αγωνιστεί μέσα στο Ντε Λε Άλπι. Πάντως το πόσο δεν σας κάνει η ισοπαλία στα ντέρμπι το είδα και μέσα στην Τούμπα όταν περάσατε το κέντρο όλο κι όλο 2,5 φορές σ' αολόκληρο ενενηντάλεπτο, το είδα και πριν μια βδομάδα με τον Παναθηναικό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου