Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Kοράκι μηνύθηκε από φίλαθλο

"Δεν νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο...", δήλωσε ο διοικητής του Α.Τ. Χανίων για τη μήνυση που έγινε στον Αρετόπουλο από φίλαθλο. Δείτε τον ακριβή- απίστευτο- λόγο!



Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν θα πούμε την έκφραση "έχουμε δει τα πάντα". Γιατί... πάντα θα γίνεται κάτι το οποίο θα μας αφήνει με το στόμα ανοικτό.

Όπως και τον διοικητή του Α.Τ. Χανίων, κ. Αλέξανδρο Μαμάτσια, όταν προσήλθε το βράδυ της Κυριακής στο τμήμα του ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού για να μηνύσει τον Αρετόπολο καθώς τον... πρόσβαλαν ως άνθρωπο οι λανθασμένες διαιτητικές του αποφάσεις!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μαμάτσιας στο "Goal":

"Λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, κάτοικος Κρήτης -που θα μου επιτρέψετε να μη δώσω στη δημοσιότητα το όνομά του- ήρθε στο τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του διαιτητή του αγώνα Πλατανιάς - Παναθηναϊκός, Αλέξανδρου Αρετόπουλου"

- Σας έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο;
"Οχι, ποτέ. Και δεν νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο...".

- Τι ανέφερε στη μηνυτήρια αναφορά του;
"Ο εν λόγω φίλαθλος έκανε μήνυση προς τον διαιτητή για προσβολή της φιλάθλου ιδιότητας, με την επισήμανση πως ''η συμπεριφορά του Αρετόπουλου με έθιξε ως άνθρωπο και ως φίλαθλο''".

- Υπήρξε περίπτωση σύλληψης του κ. Αρετόπουλου;
"Οχι, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Ο καθένας, βεβαίως, έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μήνυση. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν υποχρεωμένοι να τη δεχθούμε και να την προωθήσουμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων. 

Ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας και πλέον αυτός θα κρίνει εάν υπάρχει κάποιο αδίκημα και θα «τρέξει», πλέον, την όποια διαδικασία. Δεν ξέρω εάν μπορεί να στηριχθεί κάποια κατηγορία στη συγκεκριμένη μήνυση. Αυτή θα κριθεί από την Εισαγγελία και εκεί θα φανούν όλα".

sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου