Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εκτιμήσεις Superleague 10ης αγωνιστικής

1Αγωνιστική στη Superleague και ας κάνουμε την πρόβλεψη μας.

                                     O.Φ.Η.-Βέροια 
Θα διατηρήσει το αήττητο ο Ο.Φ.Η. στο Γεντί Κουλέ κόντρα στην ελλειπή Βέροια (Λείπουν οι έμπειροι Σνάουτσνερ και Γεωργέας και ο ποιοτικός Μπαρκάν). Κλειστό ματς και όπως φαίνεται μεγάλο under και πιθανό Ν/G.


                                   Π.Α.Σ.-Ξάνθη
Καλός άσσος σε καλή απόδοση 2 φράγκα. Ώρα οι Γιαννιώτες να σοβαρευτούν και να αξιοποιήσουν την έδρα τους. Η Ξάνθη μια μετριότατη ομάδα που μακριά από τα Πηγάδια ειδικεύεται στο κλαρίνο (10 μήνες χωρις διπλό!).

                              Λεβαδειακός-Άρης
ΑΣΣΟΣ. Δεν βλέπω να σπάει με τίποτα. Παικτικά με τις απουσίες του Άρη,εξωαγωνιστικά; Γιάννης Κομπότης είσαι και σφίξανε τα πράγματα. Κατακόρυφη πτώση απόδοσης στον άσσο από 2.35 στο 1.85. Αν σπάσει το σημείο πέθανε κοσμάκης.
                             
                             Ατρόμητοςανιώνιος
 Ντέρμπι μικρομεσαίων των Αθηνών. Μίσος υπάρχει όταν τελευταία αγωνιστική έριξαν τον Ατρόμητο πριν 4 χρόνια.
Στην 1η αγωνιστική ο άσσος θα έπαιζε στο 1,50. Τώρα κυμαίνεται στο 1,90 και είναι ένα απόλυτα σωστό value ποντάρισμα. Καλή ομάδα του Ελευθερόπουλο αλλά από περιστέρι δεν περνά.
                        

                           Πανθρακικός-Τρίπολη
Η σταθερότητα και σοβαρότητα της Τρίπολης  αξίζουν το 2,3 αν δούμε καθαρα στατιστικά το ματς, αλλά ο Πάνθραξ δέν έχει άλλα περιθώρια εδώ. Under και πάμε παρακάτω.


                           Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 
Έχοντασ το απόλυτο των  νικών εντός έδρας ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στον Πλατανιά που στο Ο.Α.Κ.Α. σεβάστηκε και κλείστηκε πίσω με την Α.Ε.Κ. Άσσος του 1,45 δεν παίζεται οπότε Π.Α.Ο.Κ. με χάντικαπ και 1,8 απόδοση. Βλέπω γκολ Σαλπιγγίδη σε αυτό το ματς.

                          Α.Ε.Κ.-Ο.Σ.Φ.Π.
  Δεν υπάρχει 1,4 το διπλό σε τέτοιο ματς ας παίξει η Α.Ε.Κ. με τύφλους.Άν η Α.Ε.Κ. κρατήσει το ημίχρονο στο 0 θα έχει ευκαιρίες στο 2ο.Μεγάλο πλήγμα για την Α.Ε.Κ. ο τραυματισμός(λέμε τώρα)του Μανωλά που  θα ήταν εκτος τόπου και χρόνου.Πολύ πάθος και δύναμη απο τα πιτσιρίκια που θα παίξουν καυλωμένα.Οι κίτρινες θα μοιράζονται σαν καραμέλες απο τον Σιδηρόπουλο.under και τπτ άλλο.


                           Κέρκυρα-ΠΑΟ 
0-10 να έρθει αυτούς δεν τους εμπιστεύομαι ούτε cent. Μακρυά.

  
 

                            
                             



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου