Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιος Γ. Δώνη: "Γαμώ τον Πάμπλο Γκαρσία"

Χαμός στο διαδίκτυο, με το γιο του προπονητή του ΠΑΟΚ, Τάσο Δώνη, ο οποίος έχει κάνει έξαλλους τους οπαδούς της ομάδας με τα καμώματά του, έχει ανοίξει διάλογο μαζί τους, αλληλοαπειλούνται και αλληλοβρίζονται!

Τι έχει γίνει; Ο παίκτης της Γιουβέντους, μπήκε σε "AEKτζήδικη" σελίδα στο facebook κι έκανε "like" σε κείμενο με τίτλο «Γαμώ τον Πάμπλο Γκαρσία»!!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το πήραν χαμπάρι και αντέδρασαν οργισμένα, βρίζονας και απειλώντας το Δώνη τζούνιορ μέσω... Τουίτερ, ο οποίος ... ανταπέδωσε!


Κι όχι μόνο αυτο, αλλά δηλώνει αλά Τατσόπουλος, ότι έχει πηδήξει τη μισή Θεσσαλονίκη! 

 
Ο Τάσος Δώνης παραδέχεται ότι έκανε αυτό το "like", αλλά όταν ο πατέρας του ήταν στην ΑΕΚ, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τρελαίνονται, καθώς όπως υποστηρίζουν, η ιστοσελίδα ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο, όταν και ο πατέρας του ήταν στον ΠΑΟΚ!



Ο "Μπαλαδόρος" έψαξε το θέμα που προέρχεται από το seleo.gr  και διαπιστωσε ότι η ιστοσελίδα για τον Γκαρσία έχει ανοίξει στις 19 Μαΐου 2011, όταν και ο Δώνης ΔΕΝ ήταν στην ΑΕΚ! Περιττεύει επομένως να ψάξουμε να βρούμε πότε  έκανε "like" στην ιστοσελίδα ο γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ, που πιάνεται εδώ, να ψεύδεται...

Και πιο κάτω, ο Δώνης τζούνιορ δηλώνει ότι έχει πηδήξει τη μισή Θεσσαλονίκη!!










 


















seleo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου