Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μπάμ από Ιβάν

«Να πάρουμε έναν τίτλο που λείπει πολύ και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Αν εμείς θα φέρουμε τον χειμώνα όλη την Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη, θα είμαστε στην 2η θέση. Καταλαβαίνετε γιατί το λέω...».


Οι παραπάνω κουβέντες τού Ιβάν Σαββίδη, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο «Βελλίδειο» είχε φοβίσει αρκετούς φιλάθλους, οι οποίοι ανέφεραν μεταξύ πολλών άλλων: «Λες να μην κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές; Λες να μην βάλει τα χρήματα που χρειάζεται (αγωνιστικά) στην ομάδα; Και πώς θα γίνει ο ΠΑΟΚ πολύ δυνατός για να πάρει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα;».

Ομως ο ομογενής επιχειρηματίας που έχει αλλάξει τα ήθη και τα έθιμα στην Τούμπα αποφάσισε αργότερα, να αφήσει στην άκρη τις φθηνές μεταγραφές και να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη. Η απόκτηση τού Κατσουράνη για 1.5 χρόνο (600.000 ευρώ συν μπόνους) αποδεικνύει ότι το «αφεντικό τρελάθηκε» και θέλει άμεσα μεγάλη βελτίωση της ομάδας.

Σίγουρα πείστηκε (από τις εισηγήσεις των αρμοδίων) ότι η πρωτιά στα πλέι οφ δεν μπορεί να «κλειδώσει» με την υπάρχουσα ομάδα και τις λίγες επιλογές τού Δώνη για το βασικό σχήμα και πήρε την απόφαση: «Θα αποκτήσουμε όποιον παίκτη μας λείπει, με οποιοδήποτε κόστος. Προτείνετε παίκτες και θα τους πάρουμε».

Ο Σαββίδης, μετά τη συμφωνία με τον Κατσουράνη, απέδειξε ακόμη δύο πράγματα: Καταρχάς δεν ξεχνάει ότι τα μέλη της ομάδας που κατέκτησαν το Euro τού 2004 είναι πολύ σημαντικά (από κάθε πόστο) για κάθε σύλλογο και δεύτερον ότι βάζει από τώρα τις βάσεις για να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, την επόμενη σεζόν.

Βέβαια το όνειρό του είναι συγκεκριμένο για φέτος: «Να πάρουμε έναν τίτλο που λείπει πολύ και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ». Και οι Γκέρμαν Τσιστιακόφ, Γιώργος Γεωργιάδης και Γιώργος Δώνης έχουν... ξεψαχνίσει όλη την ελληνική αγορά, αλλά και τον ευρωπαϊκό χώρο για να βρουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα.

Μετά τη μεταγραφή Κατσουράνη που παίζει εξίσου καλά ως μέσος, αλλά κι ως στόπερ, ο Δώνης θέλει άμεσα έναν αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, αλλά και καθαρόαιμο στόπερ που θα διδάξει πολλά στον Κατσικά.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είπε «όχι» και όλοι στην οικογένεια τού ΠΑΟΚ περιμένουν το επόμενο μεταγραφικό «μπαμ».

 Πηγή: sday.gr


 Υ.Γ: Η απόκτηση τού Κατσουράνη αποδεικνύει ότι το «αφεντικό τρελάθηκε»..Παραιτούμαι..

Υ.Γ: Εγώ λέω οτί δεν θα βγει ο ΠΑΟΚ ΤσουΛού φέτος,και πείτε με τρελό ΠΑΟΚτσήδες..

Υ.Γ: Το κυπελλάκι και ΑΝ..


6 σχόλια:

  1. Katsouranis . Gekas . Kiriakos olous tous 45arides tou PAO thelei apo oti akousa ...
    CH.L Pali o PAO .
    To kipelaki nomizw tha to xtipisei o PAO na ksedipsasoun kapos oi vazeloi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βάζελος είσαι και βλάκας είσαι και άσχετος είσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3i thesi pali fetos tha se kai tha deis pios einai o asxetos .

      Διαγραφή
    2. Άσχετος είσαι.Τώρα αν βγείτε 2η δεν σημαίνει ότι θα μάθεις από μπάλα.Και άμα διαθέτεις 100 ευρουλάκια να τα δώσουμε στον baron και να τα δώσει σε όποιον βγει δεύτερος.

      Διαγραφή
  3. kai gw bazelos eimai kai ena exw na pw: an o katsouranis paizei se sas opws epaize se mas tous teleutaious 14 mines tote 1 exw na pw petamena lefta kai as einai mono 350k.. oso gia to an 8a balei ba8ia to xeri stin tsepi katse mia metagrafi eleu8erou paixti kanate.... oso gia ton sicilliano simfwnw kai blakas einai kai asxetos gia to bazelos o ka8is exei tin apopsi t

    ΑπάντησηΔιαγραφή