Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Εκτιμήσεις 17ης Αγωνιστικής...

Α.Ε.Κ. - Ξάνθη
Ένας από τους τελικούς της Α.Ε.Κ. που εντός οφείλει να τους πάρει.
Η Ξάνθη εκτός έχει τα μαύρα της τα χάλια και με μερικές απουσίες που έχει τώρα πιστεύω η Α.Ε.Κ. θα πάρει το ματσακι εύκολα ή δύσκολα.AΣΣΟΣ.

Πανθρακικός - Πλατανιάς
 Σφικτό ματς βλέπω εδω.Ο Πανθρακικός έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και οφείλει να πάρει το ματς αλλά θα του λείπει ο Βαλιρουά που μαζί με Ουσέρο και Παπαδόπουλο τον κρατάν εκεί που είναι.Ο Πλατανιάς έπαιξε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο είναι και χάλια εκτός πιστεύω ο Άγγελος θα κατέβει αρχικά για το Χ.Βλέπω UNDER και Χ.

Λεβαδειακός - Ο.Σ.Φ.Π.
Ποτέ δεν ασχολήθηκα με φιλικά ματς.

Γιάννενα - Π.Α.Ο.
Δυνατά φέτος τα Γιάννενα και ο Π.Α.Ο. απογοήτευση.Χωρίς αριστερό μπακ και με αποστολή που για Παναθηναικό είναι για κλάματα.Μετά την ήττα από την Λειβαδειά έσφιξαν αλλά από τον ΠΑΣ δεν θα περάσουν.Χ ή 2-3 γκολ.
Ο.Φ.Η. - Άρης 
Το απόλυτο 6ποντο για την σωτηρία.Οι κρητικοί αλλάξαν προπονητή έφυγε και ο Σίσιτς και φράγκα δεν υπάρχουν έσφιξαν για τα καλά.Το γεντί κουλέ γεμάτο ο Άρης χωρίς Γιαννιώτα και Παπαστεριανό άρα έχουμε ΑΣΣΟ στο ματσάκι αυτό.
Πανιώνιος - Βέροια
Ο Πανιώνιος αρχίζει να μην βλέπεται και δεν παίζει την καλή μπάλα που έπαιζε στην αρχή.Αντίθετα η Βέροια έχει ανεβάσει ρυθμούς και δείχνει χαρακτήρα. GOAL/GOAL και 4-6 goal.
Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 
 Ο Π.Α.Ο.Κ. έχοντας μπροστά του Ατρόμητο και Τρίπολη πρέπει να δείξει πως είναι καλύτερος και φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι οφ.Βλέπω ΑΣΣΟ και  2-3 goal.
Kέρκυρα - Τρίπολη 
Η  Κέρκυρα είναι η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα και η Τρίπολη κλάσεις ανώτερη θα πάρει το ΔΙΠΛΟ.
 
 




2 σχόλια:

  1. Νομιζω δεν το διαβασες καλα το Λεβαδεια-Ολυμπιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tromeros gia mia akomi fora...tameio me 2 dika mou , asso ofi kai g/g panionio...giati den anevazeis pio syxna?

    ΑπάντησηΔιαγραφή