Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Προγνωστικά : Γαλλικό Πρωτάθλημα 22η Αγωνιστική

Ο φίλος μου ο "Γάλλος" μας έδωσε τις προβλέψεις του για αυτή την αγωνιστική στο Γαλλικό πρωτάθλημα.Πάμε να δούμε τα παιχνίδια ένα προς ένα αναλυτικά.


Ρεν - Μαρσέϊγ : Ξεκινάμε με ένα δυνατό ματς το Σάββατό μας. Σε αρκετά καλή κατάσταση η Ρεν, προκρίθηκε και στο κύπελλο νικώντας 2-0 την Μονπελιέ. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Μπαστιά με το ίδιο σκορ. Σε φόρμα οι επιθετικοί της. Η Μαρσέϊγ έχει έως τώρα αρκετή εύνοια απ' την τύχη στα παιχνίδια της. Ωστόσο οι επιθετική τετράδα της είναι πολύ δυνατή. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αμφότερες. Θα πάμε με το G/G (στο 1,85)



Εβιάν - Αζαξιό : Η Εβιάν παίζει καλή μπάλα στα τελευταία παιχνίδια της. Οι Μπαρμποζά και Μπεριγκό κάνουν την διαφορά τώρα που ο καλύτερος επιθετικός της (Κλίφα) λείπει στο Κόπα Άφρικα. Στο Ζερλάν κράτησε το 0-0 με την πρώτη αυτή τη στιγμή Λυών. Απέναντί της η Αζαξιό για την οποία μίλησα και στην εισαγωγή. Απέκτησε δύο κατά τη γνώμη μου πολύ δυνατούς παίκτες, το Σαλμέ, δεξιός μπακ από την Μπορντώ και τον φορ Ολιέκ που μαζί με τον Γιελέν ήταν το δίδυμο φωτιά της πάλαι ποτέ δυνατής Οσέρ. Πολλές επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δε μου πάει το χέρι ούτε στον Άσο (1) ούτε στο Διπλό (2). Μάλλον θα πάω με το Over 2,5 (2,10) ή το Χ (3,25)

Μονπελιέ - Σοσό : Οι δυο τους έπαιξαν και στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Η Μονπελιέ προηγήθηκε και φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι. Η Σοσό όμως αντέδρασε και ισοφάρισε με το ματς να λήγει τελικά στο 2-2 και στην παράταση να προκρίνεται αυτή. Το 1,50 του Άσου είναι απαράδεκτο πάντως . Το σίγουρο είναι ότι η Μονπελιέ θα παίξει για τη ρεβάνς ενώ η Σοσό θα χτυπήσει στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να ρισκάρει γιατί και το Χ της κάθεται μια χαρά. Θα πάμε με το G/G (2,20)

Νανσί - Λοριάν : Στη Νανσί μάλλον πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι η παρτίδα δεν σώζεται. Μπορεί να προκρίθηκε στο κύπελλο επί της φορμαρισμένης Νις αλλά και αυτό έγινε στα πέναλτι. Η Λοριάν έχει εδραιωθεί στην 6άδα και είναι απ' τις δυνατές ομάδες της φετινής Ligue 1. Ο προπονητής της Νανσί τόνισε πάντως πως εντός θα κυνηγάνε όλα τα παιχνίδια και αναλογιζόμενος το σερί των 13 G/G και των 8 Over. θα πάω και εδώ με το Over 2,5 (2,10)

Ρεμς - Τουλούζ : Κακό το κλίμα στη Ρεμς που τρέχει σερί 0-5-8 και ο Φουρνιέ είναι σε οριακή θέση. Έχει πολύ καλές επιστροφές στην επίθεση και ιδιαίτερα σημαντική είναι η επιστροφή του πρώτου της σκόρερ Κουρτέ. Η Τουλούζ προέρχεται από 3 θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό απ'την Παρί στο κύπελλο. Ο ακραίος Ταμπάνου είναι σε καλή κατάσταση αφού σκόραρε στα 3 τελευταία παιχνίδια της. Πιθανό το G/G (1,95)
 

Τρουά - Μπρεστ : Μόνο νίκη υπάρχει για την Τρουά η οποία ενώ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν παίρνει αποτελέσματα. Φωτιά η επιθετική τριάδα της με Νιβέ, Καμύ και Ζαν. Η Μπρεστ έχει αλλάξει φιλοσοφία στα εκτός και παίζει πιο ανοιχτά σκοράροντας τακτικά. Θα πάω πάντως με τον Άσο (1 στο 1,80) ή το Over 2,5 (στο 2,20)


Καλή τύχη!




1 σχόλιο: