Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Αν αποκλειστεί ο Π.Α.Ο.Κ. από αυτούς έφυγες

Όταν χάνεις από τον Παπακώστα με ΜVP τον μεγάλο Μαρουκάκη και είσαι προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. άσε την ατυχία και τις μαλακίες
για ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να κερδίσει ο καλύτερος και χάλια ο αγωνιστικός χώρος  και να χαμε να λέγαμε.Πάρε ρε μία φορά την ευθύνη ή μην μιλάς καθόλου.Γιατί δεν μας λες πως τα λίγα φράγκα που είχε η ομάδα και έψαχνες να τα επενδύσεις σωστά έφερες Κουμαλό και Βιβιάν; Και σου βγήκε πάλι καλά ο Κατσικάς.Ε κόουτς; 


Αν έχανε η Κ-20 με 2-0 πάλι αποτυχία θα ήταν και λες πως με τον τρόπο που παίζουμε και την βελτίωση θα προκριθούμε;Εισαι σοβαρός;Με τον 14ο της Β Εθνικής παίζεις άσε τις πίπες.
Αποκλεισμός από την Καλλιθέα και απο την Ραπίντ της Βιέννης αντικειμενικά μικρές ομάδες ο σωστός κόουτς υποβάλλει την παραίτηση έστω και για τα μάτια του κόσμου.


Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πόσο καιρό γούσταρα να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. και πόσο ψιλά τον έχω ακόμη και τώρα ως προπονητή αλλά τα λάθη του είναι πολλά μεχρι στιγμής.


Μιας που πιάσαμε το θέμα με τον Π.Α.Ο.Κ. γενικότερα ας πούμε πως ο Ρομπέρ οφείλει να είναι εκτος 18άδας και το καλοκαίρι να την κάνει γιατί πολύ απλά είναι το πιο ανάλατο αριστερό εξτρέμ σε όλη την Superleague,λάθη συνεχώς,αργός, στο 1 με 1 δεν περνάει ούτε εμένα,πρωτοβουλίες μηδενικές και όταν σπάνια παίρνει καμία καταλήγει σε αποτυχία, δεν βοηθάει καθόλου επιθετικά αλλά ούτε και βοήθειες στο κέντρο σημαντικές δίνει ούτε στο μπακ του δηλαδή ένα τίποτα.


Επιτέλους το υποτιθέμενο 4-4-2 με την παγκόσμια πρωτοτυπία ο 2ος φορ σαλπιγγίδης να δίνει βοήθειες στο δεξί μπακ όταν αυτό προωθούνταν και ο Φωτάκης να μην έχει σαφή ρόλο στην ομάδα γιατί και καλά ήταν δεξί χαφ αλλά τον ασβέστη δεν τον πάταγε ούτε με αίτηση.Τώρα 4-4-2 χωρίς εξτρέμ δεν γίνεται.


Τώρα Ιβάν τι θα κάνουμε;Έδωσες πριμ σε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό που μου απέδειξες πόσο μικρή θεωρείς την επένδυση σου.Με την πρόκριση μοίρασε και πριμ κοτζάμ ανατροπή θα κάνουν οι ήρωες.Σαν σωστός και ωραίος επιχειρηματίας ήρθες για φράγκα και για να έχεις τον Π.Α.Ο.Κ. ως μέσο πίεσης έπρεπε να μάθεις πως μόνο το σεντόνι σου δίνει κέρδος.Αυτό το έμαθες γιατί όλο και το αναφέρεις αλλά να σου θυμήσω πως ο 2ος έχει 2 προκριματικούς και τον 1 με θηρίο οπότε πάρε κάνα παίχτη για να μπορείς να ελπίζεις γιατί με Κατσουράνη και δανεικό τον παραγκωνισμένο απο τους Ρώσους για 6 μήνες δεν πάς πουθενά και τον Ολυμπιακό μόνο με κυάλια θα τον βλέπεις.Διαρκείας β γύρου έβγαλες κάνε και ένα μπαμ μεταγραφικό να τραβήξεις κόσμο και να σιγουρέψεις την 2η θεση κάτι που θα γίνει πιστεύω.Θα σε παραδεχτώ και θα είσαι τεράστιος μάγκας αν πληρώσεις το πρωτογενές χρέος και ξεχρεώσει η ομάδα και μετά κοίτα για γήπεδο.Απαράδεκτο επίσης να δηλώνουν άνθρωποι σου στόχο τον Ολαιτάν και να στον παίρνει ο γάβρος.Εκεί ο χοντρός σ έκανε το 1-0 και οφείλεις να απαντήσεις είτε παίρνωντας παίκτη του είτε στόχο του.Τον Αρβανιτίδη είτε τον ρίχνεις είτε τον πολεμάς σαν επιχειρηματία αφου ζει μόνο απο την Β.Ελλάδα και επέλεξε τον βασικό σου αντίπαλο.


Τώρα θέλω να δω όλα τα βόδια της δημοσιογραφίας τι μαλακίες θα γράψουν. Σας έχω σιχαθεί να αβαντάρετε όποιους γουστάρετε. Στον Πανθρακικό μέσα άμα δεν είχα δει το ματς θα νόμιζα με τα δικά σας ότι το πήρε μόνος του ο Κατσουράνης. Βοήθησε ναι, έβγαλε μία ασίστ αλλά αν ο Λάζαρ δεν έκανε αυτήν την ενέργεια άλλα θα λέγαμε τώρα. Απλά σε αυτό τον Π.Α.Ο.Κ. ο Κατσουράνης δίνει πιο ελεύθερο ρόλο στον Ρουμάνο. Αλλά να μου πείς από ανθρώπους που για να πουλήσουν μία εφημερίδα παραπάνω, να πάρουν καμιά αποκλειστική συνέντευξη και καμιά είδηση από τα αποδυτήρια είναι ικανοί να δώσουν κώλο και να τους γαμήσουν την μάνα, δεν περιμένω τίποτα παραπάνω. 


Τώρα έχεις μπροστά σου Ατρόμητο,Τρίπολη 2 ματς πλέι οφ και Καλλιθέα τελικό έτσι όπως τα έκανες άντε να σε δω. 


Υ.Γ: Όταν παίζουμε με την μαύρη φανέλα βάλε άλλο χρώμα μπουφάν.Με τα διακριτικά ρε φίλε; ball boy είσαι; ή σηκώθηκες για ζέσταμα; Μόνο ο Μπερέτα είχε ερθει με τσαντάκι γυαλί ηλίου και παντόφλα στον πάγκο και πάρτε φώτο να τον χαρείτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου